SmultronSpel
Monopoly Mega Movers

Monopoly Mega Movers

Syftet med spelet är att få vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

Autospel

 • Om detta spel har Autospel-funktion så att spelaren kan välja antal spins som ska spelas av sig själv utan att spelaren gör några ytterligare inmatningar.
 • Alla nödvändiga alternativ, enligt krav i olika jurisdiktioner, måste konfigureras av spelaren innan Autospel börjar användas.
 • För att starta Autospel väljer du knappen Autospel på spelets skärm.
 • När menyn Autospel har öppnats kan spelaren konfigurera Autospel efter sina önskemål.
 • Alternativet Antal Autospins avgörs hur många spins som spelas automatiskt.
 • När antal spins som har konfigurerats av spelaren i Antal Autospins har spelats stoppar Autospel.
 • I vissa jurisdiktioner måste spelaren ställa in alternativen Stopp Efter Förlust av me än ... och Stoppa efter enskild vinst Större än ... förutom antal spins som ska spelas automatiskt.
 • Alternativet Stoppa efter Förlust av mer än ... stoppar Autospel när en spelare har förlorat det inställda beloppet.
 • Alternativet Stoppa efter enskild vinst Större än ... stoppar Autospel när en spelare har vunnit det inställda beloppet på en enda spinn.
 • Autospel stoppar när förutsättningarna för något av alternativen Antal Autospins, Stoppa Efter förlust av mer än ... och/eller Stoppa efter enskild vinst Större än ...uppfylls.
 • När spelaren har konfigurerat Autospel efter sina önskemål kan de välja knappen Start så börjar hjulen att snurra.
 • Efter detta kan spelaren när som helst välja knappen Stopp för att stoppa återstående Autospel-spins.
 • När det har stoppats måste Autospel konfigureras på nytt via menyn Autospel för att funktionen ska kunna användas.
 • Spelaren kan avsluta Autospel när som helst genom att välja knappen Avbryt.
  En bonushändelse stoppar Autospel-funktionen.

Vinst

Här visas totalvinsten för varje enskild spinn.

Vinster

Under hjulspinn visas Wild på hjulen 2, 3 och 4 och ersätter alla symboler för radvinster. Om Wild visas på skärmen med en eller fler Pilar så utökas Wild med 1 position i den riktning som Pilen pekar. Bakgrund kan visas slumpmässigt på hjulen. Om Bakgrund visas på symbolen påverkar det inte betalningarna för symbolen. Endast högsta vinsten per vinstkombination betalas ut. Vinsttabellen visar aktuell insatsinställning. Radutbetalningar måste inträffa på angränsande hjul, med början på hjulet längst till vänster.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Monopoly Mega Movers

Title Monopoly Mega Movers
Game Platform SG Gaming
Technology HTML5
Reels 5
Lines 30
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 8/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet Monopoly
Miss Red

Miss Red

Spelautomaten Miss Red är en IGT slot med ett tema hämtat från denna saga och de går verkligen all in. Men frågan är om stora stygga vargen verkligen

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis

MotörHead slotmaskiner online

Motörhead

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Motörhead från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Rainbow Riches free spins Slot

Rainbow Riches Free Spins

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Rainbow Riches Free Spins från SG Interactive och som du kan spela gratis här

Game Jackpot Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Raven's Eye

Raven's Eye

Raven's Eye slot från Thunderkick är där mysterium, saga och norrsk tradition kombineras i ett enda tema som kan erbjuda en stor vinstpotential

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Dragon Kings

Dragon Kings

Pröva lyckan med vår videospelautomat Dragon Kings. Dragon Kings har ett supersnyggt och fräsch utseende. Temat fokuserar uppenbarligen

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis