SmultronSpel
Monkey Madness

Monkey Madness

Fancy aping runt i djungeln med en klassisk plats för några spinn? Denna nio-payline tre-reeler av Pragmatic Play erbjuder lite ljust hjärta som garanterar att ljusna din dag. Monkey Madness videospalt är en snabb puls med det enklaste av spel och en enkel funktion. Perfekt för en snabb spin när som helst, Monkey Madness har tillräckligt med åtgärder för att återaktivera ditt online-spel.

Vad skulle vara det bästa sättet att hylla dessa fantastiska varelser? Ett videospel spel jag säger. På en allvarlig anteckning skadades inga djur under tillverkningen av Pragmatic Play's Wolf Gold. Denna videoflick kan tas för en snurr för rolig eller faktisk moola.

Garanterad för att ljusna din dag

Apa runt på rullarna för några vilda kul i djungeln när du spelar Monkey Madness-spåret från Pragmatic Play. Swing från träd till träd för att vinna upp till 1000x din satsning. Monkey Madness slot är ett klassiskt 3-hjuls spel med 9 vinstlinjer och är inställd på en tropisk skogs bakgrund. Spinning på rullarna är trummor, tucaner, bananer, ananas och kokosdrycker.

Har du aldrig hört talas om utvecklaren Pragmatic Play? Tja, du skulle bli förlåtad, eftersom den bara har funnits sedan 2015. Lagets produktion, å andra sidan, föreslår att de inte varit lediga, med en katalog som för närvarande innehåller över 70 slots och bordsspel plus nya titlar som släpps regelbundet.

Pragmatic Play har utvecklat ett brett utbud av slots som tycks täcka alla teman och plånboken. I stället för att begränsa sig till en nisch, syftar detta snabbväxande mjukvarusteam till att vädja till så bred publik som möjligt.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Monkey Madness

Title Monkey Madness
Game Platform Pragmatic Play
Rows 3
Reels 3
Lines 9
Game Features Multipliers
Technology HTML5
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar
Arcade Bomb videoslots

Arcade Bomb

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Arcade Bomb från Red Tiger och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

FairyTale Legends Hansel and Grete

FairyTale Legends Hansel and Grete

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten FairyTale Legends Hansel and Grete från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Henry VIII

Henry VIII

Henry VIII online slot av Inspired Games visar en av Englands spännande monarker, främst i förhållande till hans 6-äktenskapsrekord under hans regeringstid

Game Slotmaskiner Gratis Guld Macau

Klicka här och spela gratis

7 Up

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten 7 Up från Nyx och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Lucky Easter

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Lucky Easter från Leander games och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis