SmultronSpel
Monkey Madness

Monkey Madness

Fancy aping runt i djungeln med en klassisk plats för några spinn? Denna nio-payline tre-reeler av Pragmatic Play erbjuder lite ljust hjärta som garanterar att ljusna din dag. Monkey Madness videospalt är en snabb puls med det enklaste av spel och en enkel funktion. Perfekt för en snabb spin när som helst, Monkey Madness har tillräckligt med åtgärder för att återaktivera ditt online-spel.

Vad skulle vara det bästa sättet att hylla dessa fantastiska varelser? Ett videospel spel jag säger. På en allvarlig anteckning skadades inga djur under tillverkningen av Pragmatic Play's Wolf Gold. Denna videoflick kan tas för en snurr för rolig eller faktisk moola.

Garanterad för att ljusna din dag

Apa runt på rullarna för några vilda kul i djungeln när du spelar Monkey Madness-spåret från Pragmatic Play. Swing från träd till träd för att vinna upp till 1000x din satsning. Monkey Madness slot är ett klassiskt 3-hjuls spel med 9 vinstlinjer och är inställd på en tropisk skogs bakgrund. Spinning på rullarna är trummor, tucaner, bananer, ananas och kokosdrycker.

Har du aldrig hört talas om utvecklaren Pragmatic Play? Tja, du skulle bli förlåtad, eftersom den bara har funnits sedan 2015. Lagets produktion, å andra sidan, föreslår att de inte varit lediga, med en katalog som för närvarande innehåller över 70 slots och bordsspel plus nya titlar som släpps regelbundet.

Pragmatic Play har utvecklat ett brett utbud av slots som tycks täcka alla teman och plånboken. I stället för att begränsa sig till en nisch, syftar detta snabbväxande mjukvarusteam till att vädja till så bred publik som möjligt.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Monkey Madness

Title Monkey Madness
Game Platform Pragmatic Play
Rows 3
Reels 3
Lines 9
Game Features Multipliers
Technology HTML5
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar
Seasons darmowe automaty za darmo

Seasons

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Seasons från Yggdrasil och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Drive: Multiplier Mayhem

Inte bara är Drive: Multiplier Mayhem en av de snyggaste spelautomaterna NetEnt någonsin har lanserat, det är även en av de mest underhållande

Game Jackpot 3D Spelmaskiner på nätet Las Vegas

Klicka här och spela gratis

Wildcat Canyon

Wildcat Canyon

Det första som kommer att tänka på när du hör den öppning musiken till Wild Cat Canyon Slot är det upprörande klassiskt, befrielse

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis

Secrets of Christmas gratis slotmaskiner

Secrets of Christmas

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Secrets of Christmas från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Pots O Luck

Pots O Luck

Pot o’ Luck En video slot som kommer att förse dig med några riktigt schyssta priser och höga vinster

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis