SmultronSpel
Money Train

Money Train

Gör dig redo för ett klassiskt äventyr i Vilda västern i Relax Gaming: s Money Train-spelautomat. Ta dig långt ut i öknen där du kommer att gå med i en beryktad gäng som består av den ökända ledaren, skuldinvånaren och TNT-experten. Tillsammans kommer du att ströva om den karga öknen, samla priser och snubbla över alla de spännande funktioner som detta spel har att erbjuda.

Utvecklarna slutade aldrig utveckla och förnya spelet. Den har haft många versioner mellan den ursprungliga klassiska utgåvan och Book of Ra Deluxe-slotten. När Book of Ra Deluxe kom ut presenterade den ett litet skifte från vad som var i den äldre serien under utvecklaren Novomatic.

Insamling av priser

Money Train är en fyrhjuls fyra-radarsplats med 40 fasta vinstlinjer på varje snurr. Volatilitetsnivån är mycket hög och spelet är fullt av action, med en Money Cart-bonus med speciella symboler som avslöjar en mängd andra specialfunktioner inom omgången, gratissnurr, en köpfunktion och chansen att vinna upp till 20 000x din satsning.

På rullarna kommer du att träffa de fyra medlemmarna i gänget, inklusive en man med en vit mustasch, en indian, en man som bär en grön hatt och beväpnad med kulor och en kvinnlig medlem av gänget. De lågbetalande symbolerna representeras av de fyra spelkortsdräkter. Den viktigaste symbolen är det vilda som kan ersätta alla symboler för att komplettera vinnande kombinationer.

Relax Gaming har just släppt sin Money Train-spelautomat och det erbjuder ett anmärkningsvärt virtuellt vilda västern med massor av bonusar och superstora vinster. Spelets varians är hög, så spelare kan förvänta sig stora vinster som kommer.

Detta mycket flyktiga spel innehåller inte bara massor av bonusar utan kommer också med förstklassiga bilder och grafik. Symboler som finns i Money Train-spåret inkluderar spader, klubbar, diamanter, hjärtan och fyra gängmedlemmar som naturligtvis fungerar som spelets symboler med högre uppskattning. Money Train-spåret har också vilda symboler och bonussymboler som är avbildade som säkerhetsbox respektive korsgevärssymboler.

För att kunna utlösa spelets Money Cart-bonusfunktion måste spelare landa bonussymboler på hjulen ett, tre och fem. Denna bonusläge erbjuder tre snurr. Dessutom förvandlar detta bonusläge spelets bonussymboler till speciella vinnande multiplikatorsymboler med olika valörer. Dessa generösa vinnande multiplikatorer räknas upp och läggs samman när bonusläget är över.

Spelen som har följt sedan Relax Gaming genombrott slot Temple Tumble Megaways gjorde sitt utseende på marknaden har inte mött med samma entusiasm av spelande samhället. Självklart säkerställer Megaways-spelmotorn själv att varje slot som tillämpar den genererar en viss hype, eftersom det är känt att det är förknippat med komponenter som de flesta slotsentusiaster älskar - flyktighet, underhållande spel, mycket bang för pengarna och, mest viktigt, massiv potential.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Money Train

Title Money Train
Game Platform Relax Gaming
Game Features Multipliers
Lines 40
Maximum Win 20 000
Min / Max Bet 0.20 / 25.00
Reels 7
Rows 4
Technology HTML5
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau
Totem Lightning Power Reels

Totem Lightning Power Reels

Den kan komma att ändras när Totem Lightning Power Reels har funnits med ett tag. Vi gillar verkligen denna slot på nätet, speciellt mycket tycker vi om den coola funktionen

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis

The Odd Forest

The Odd Forest

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten The Odd Forest från Nyx och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Lucky Little Gods

Lucky Little Gods

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Lucky Little Gods från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Enchanted Crystals

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Enchanted Crystals från Play´N Go och som du kan spela gratis här

Game Jackpot Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Punto Banco

Punto Banco Professional Series to tradycyjny Bakarat, w którego gra się przeciwko kasynu. Celem gry jest wytypowanie rozdania, które będzie mieć największą wartość

Läs mer