SmultronSpel
Mission Cash

Mission Cash

Mission Cash är en 20-vinstlinje online slot från Play n Go som ger spelare ett generöst topppris med 5000 gånger sin insats. Den har expanderande wilds, re-spins och gratissnurr för en spännande online-spelupplevelse och actionfylld gameplay. RTP för denna högvolatilitetsplats är 96,65%.

Utformningen av en spelautomat spelar en enorm roll i dess framgång och NetEnt verkar ha förstått detta koncept ganska briljant. NetEnt har kommit ut med en utmärkt version av de spelautomater som vanligtvis finns i lobbyn på Las Vegas kasinon. Deras Mega Joker-slotmaskin har varit en stor hit bland spelarna och det är lätt att se varför. Spelet erbjuder ett traditionellt utseende kombinerat med otroliga bonusar och extra funktioner för att göra det till en måste-upplevelse för spelare med lite erfarenhet av spelautomater.

Spelupplevelse och actionfylld

Mission Cash från Play n Go har den klassiska spionfilmen från 1960-talet. Om du går in i äldre James Bond-filmer, gillade Austin Powers eller till och med är ett fan av Archer, kommer detta online slot att vädja till dig. Spelet spelar den typiska rollen av karaktärer som du kan förvänta dig att hitta i retro actionfilm, som den modiga spion, datorgeniet och den mystiska dubbelagenten.

Att hitta old-school-motiv och nostalgisk atmosfär medan du spelar NetEnt's Jackpot 6000-slot är något ganska typiskt. Du kommer att njuta av massor av sentimentala ögonblick när du spelar detta klassiska kortplats och vi kommer att berätta vad du kan förvänta dig.

Detta tema gör alltid ett roligt spel på online slots, så det är förvånande att vi faktiskt inte ser för många spionage-tema. Det skulle vara bra att se fler slots som Agent Jane Blonde Returns, eftersom dessa spel alltid är actionfyllda.

Missions Cash från Play n Go gör ett bra jobb med att fånga den coola spion vibe från 1960-talet. Karaktärerna är alla klädda ut som om de filmer en James Bond-film, och det finns ett knarkigt ljudspår som spelas i bakgrunden när du snurrar rullarna.

När det gäller spel är slotet ganska roligt. Korshårfunktionen håller saker intressanta, när du tittar på den tar sig över rullarna i hopp om att den landar på en av spionsymbolerna. Det är också bra att det inte bara finns gratissnurr utan också spinnar om på två olika sätt att slå bonusvinster.

Rundan med gratissnurr ger också saker till en helt ny nivå, eftersom någon av karaktersymbolerna kan förvandlas till expanderande vildmark. Det är lite svårt att landa mer än två expanderande vildmarker under den här funktionen, men om du gör det kan du räkna med att landa några stora vinster.

Mission Cash är en videoutsläpp från september 2016 från den svenska utvecklaren Play ‘n’ GO med ett retro ‘gentleman spy’ tema. Utvecklarna har hämtat inspiration från ikoniska TV-program som The Avengers, Mission Impossible och naturligtvis seminal suave superspy, James Bond.

Det finns gott om potential med vinster på upp till 5 000 gånger vad som är möjligt. De större vinsterna kommer sannolikt att uppstå genom att utlösa gratissnurrom, även om en lukrativ expanderande wilds-funktion kan aktiveras i både basen och bonusspelet.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Mission Cash

Title Mission Cash
Game Platform Play'n GO
Symbols Agent Red, Agent Blue, Agent Green and Agent Purple
Rows 3
Reels 5
Min / Max Bet 0.20 - 100.00
Lines 20
Technology HTML5
Free Spins Yes
Game Features Take the Shot, Wild
Maximum Win €500,000
Theme James Bond and The Man from U.N.C.L.E
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Las Vegas TV
Mount Mazuma

Mount Mazuma

Mount Mazuma från Playtech är en superkul online-slot som tar spelare bort till ett tropiskt land. Spelet har 243 generösa vinnande sätt

Game Slotmaskiner Gratis Spinna Pengar

Klicka här och spela gratis

Ave Caesar

Ave Caesar

Här har vi en mer att demonstrera från Leander Games, den heter Ave Caesar och den är laddad med bonusfunktioner

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

South park reel chaos

South Park Reel Chaos

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten South Park Reel Chaos från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Cloud Quest

Cloud Quest

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Cloud Quest från Williams Interactive och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Beat Me

Beat Me

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska bordsspel Beat Me från Play'N Go och som du kan spela gratis här

Game Bordsspel Gratis

Klicka här och spela gratis