SmultronSpel
Mercy of the Gods

Mercy of the Gods

Progressiva jackpotter och egyptiska mytologiflickor gör sig redo för ett spännande äventyr på en uppsättning spelautomater. Läs vår recension av Mercy of the Gods progressiva online-slots, eftersom NetEnt tar dig på en turné genom en mystisk pyramid där du kommer att upptäcka Gift of Life Respins, Double Wilds Gift, Eye of Horus Free Spins och Wealth of Jackpot bonusspel.

Bortsett från att ge alla sorters generösa rikedomar och svindlande utbetalningar ser Guds Mercy också väldigt visuellt tilltalande som förväntat från NetEnt. Som ett av de mest populära varumärkena i branschen har NetEnt utvecklat ett antal andra imponerande videospel. Spelarna bör kolla som Starburst, Gonzo's Quest, Arabian Nights och många andra mega populära titlar.

Forntida egyptiska skatter och rikedomar

Med den kommande NetEnt-utgåvan, Guds slutsats, kommer spelarna att upptäcka alla typer av forntida egyptiska skatter och rikedomar utan att lämna sitt hemlighets hemlighet. Spelet kommer packat med 5 rullar och 20 vinstlinjer som ligger inom en gammal egyptisk bakgrund. Eftersom spelare tar den här virtuella turnén genom mystiska ruiner och pyramider kan de dra fördel av spelets bonusfunktioner, inklusive dess vilda symboler, massor av spinsar och den fantastiska progressiva jackpotten.

Med en vinstpotential i standardspelet på 1.600 gånger din satsning och praktiskt taget obegränsad för jackpotten, är detta en slot som du vill snurra på rullarna på. Uppföljaren till den mycket populära Divine Fortune-progressiva luckan kommer med liknande egenskaper och utbetalningar men har en mycket mer flyktig matematikmodell i sin kärna.

Den är starkt prydnad med displayerna för de tre jackpottarna på toppen. Till höger är samlaren för jackpot-bonusmynt. Ett mystiskt ljudspår lägger till spänningen på rullarna.

Det finns åtta vanliga lönssymboler på spelet, med startkorten J till A i lågänden. De följs på hög nivå i stigande ordning av värde av Tutankhamen, scarabs, Horus falcons och kvinnliga explorer. Den senare är den mest värdefulla symbolen med 80 gånger din insats för en fem i ett slag.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Mercy of the Gods

Title Mercy of the Gods
Game Platform NetEnt
Min / Max Bet 2.00 / 100.00
Reels 5
Rows 3
Reel Type Spinning 3D video slot reel
Symbols Egyptian symbols
Technology HTML5
Theme Inspired by the Book of Ra slot
Maximum Win 10 000
HD Yes
Jackpot Yes
Ways to Win 20
3D Yes
Bet Levels 1-10
Coin Values 0.01 - 0.50
Free Spins Yes
Game Features Re-Spins, Jackpot spin
Lines 20
Wheels 5
Graphics 8/10
Sound Effects 8/10
Entertainment 10/10
Game Library GameHub
Game Spelmaskiner på nätet Mysterium
Eye of Horus

Eye of Horus

Eye of Horus är ett icke-progressivt spelautomat. Gå på ett gammalt äventyr och upplev hur det var att leva i den egyptiska eran

Game Slotmaskiner Gratis Macau Spinna Pengar

Klicka här och spela gratis

Spartacus Legendary Warrior

Spartacus Legendary Warrior

Spartacus Legendary Warrior är enligt min mening en utmärkt plats som erbjuder en potentiell 3.125x multiplikator på varje gratissnurr

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

Simsalabim

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Simsasabim från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game

Klicka här och spela gratis

Svenska spelautomater Black Diamond

Black Diamond

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Black Diamond från Pragmatic play och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

3888 Ways of the Dragon

3888 Ways of the Dragon

I den här översynen av 3888 sätten i Dragons videospalt får vi se hur designteamet på iSoftBet omfamnade kinesiska lore och numerology

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis