SmultronSpel
Lucky Twins

Lucky Twins

Det finns gott om fascinerande aspekter av asiatisk kultur, och Lucky Twins Slot visar dem i stor stil. Denna 5-hjuls, 9 payline spelautomat är en klassisk favorit. Festlig och spännande, Lucky Twins-spelautomat tar dig på en vild åktur genom Chinatown med en serie låga betalande symboler och högbetalande symboler.

Om du älskar böcker av Game of Thrones eller tv-serierna baserade på dem - då kommer du noga att vilja prova spelautomaten från Microgaming där du kan få belöning för att hitta alla typer av spelbaserade tecken.

Fancy dina chanser

När du ökar dina totala satsningar, så kommer också prisutbetalningarna. Flera spännande symboler väntar på att ställa upp på de spinnande rullarna, inklusive eldbrytare, porslinskattkatter, förmögenhetskakor, Lucky-symboler och naturligtvis Lucky Twins. Spelare behöver inte oroa sig för komplicerade funktioner - det här är ett snabbt och enkelt spin & win slots spel.

Fancy dina chanser i ett Asian-themed spelautomat? Placera bara din satsning, klicka på snurrknappen och vänta på vinnande kombinationer till lineup.

Om du är fan av Kina eller som kulturen i Kina är det här helt perfekt för dig. Naturligtvis är Lucky Twins ett perfekt spel för alla slot entusiaster, det är ett mästerverk som alltid från Microgaming.

Olika traditioner av folk i världen är ett mycket intressant och fascinerande ämne för att studera och lära sig ny information. För varje stat och kultur är ritualer och tullar vanliga, samlar människor, säkerställer samhällets sammanhållning och själarnas släktskap. I vissa länder uttrycks samma traditioner mer, och i något mindre.

Det finns emellertid ingen nationalitet vars historia saknar kulturella och folklore element. Den kinesiska traditionen kännetecknas av en speciell färg, som kännetecknas av en speciell prag och festlighet.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Lucky Twins

Title Lucky Twins
Game Platform Microgaming
Lines 9
Game Features Multipliers
Maximum Win 25 000.00
Min / Max Bet 2.25 / 45.00
Reels 5
Rows 3
Technology Flash
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau

Zombies

Zombies är en 5-hjuls, 20-insatslinjes spelautomat med Wild-funktion. Free Spins med en stigande multiplikator om upp till x10 och en Random Wild-funktion

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis

What a hoot

What a Hoot

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten What a Hoot från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Moon Princess

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videoslotspel Moon Princess från Play'n Go och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Hockey Hero

Hockey Hero

Hockey Hero ger dig en möjlighet att spela på fem rullar och tjugofem vinstlinjer, samtidigt som du erbjuder ett enormt fast första

Game Slotmaskiner Gratis Pengar

Klicka här och spela gratis

Chilli Chilli Bang Bang

Chilli Chilli Bang Bang

Chilli Chilli Bang Bang är spelet för dig som vägrar kompromissa mellan spelglädje och specialfunktioner

Game 3D Slotmaskiner Gratis Spinna Pengar

Klicka här och spela gratis