SmultronSpel
Lucky 7

Lucky 7

Lucky 7 är en online fruktmaskin av Betsoft som har ett traditionellt Sevens-tema. Det finns 6 klassiska symboler, Sevens, logotypen, körsbär och singel-, dubbel- och trippelbommar. Gameplayen kopierar ursprungliga fruktmaskiner med endast 1 vinstlinje och 3 rullar.

Om du utlöser Bars & Bells-spelplatsen från NYX Gaming Company, kommer du att vara tidigare. Utvecklaren har försökt att göra slitsens utformning så nostalgisk som möjligt. Varje leverantör av slots har flera klassiska fruktmaskiner i sin portfölj. Och det är inte förvånande, för det här temat är det mest populära bland spelarna.

Minnen av lugnare tider

Om numerology är din favorithobby eller du bara har en känsla för tal, eller tror på den övernaturliga kraften i nummer 7, är Lucky 7 definitivt ditt val för online spelglädje. Lucky 7 är en vanlig spelautomat och liknar de traditionella slotsarna som Diamond Jackpot. Om du är bekant med de klassiska spelautomaterna, kommer dessa gratis spelautomat på nätet eventuellt återkalla kärleksfulla minnen av enklare tider.

Numret 7 är en gåta. Från regnbågens sju färger till sju dagar i veckan har detta nummer ett magiskt inflytande på våra liv. Att titta på alla dessa riktiga pengar multiplikatorer när du spelar detta spel är inget annat än magi. Lucky 7 av Betsoft ger dig tre hjul och en lön linje. Att få ut det mesta kan hjälpa dig att vinna en jackpot på nolltid.

Lucky 7 är analog med Diamond Jackpot och det är en replika av en vanlig spelautomat. Spelets ritning är enkel och innehåller inga sammansatta mönster eller visuella. De vanliga symbolerna som Single, Double och Triple Bars, Red 7s, Lucky 7s och Cherries visas på rullarna.

Av äkta skäl, presenterar spelet melodiska sekvenser och ljud som imiterar mynt som släpper in i gratis Vegas-spelautomater som kommer från en riktig spelautomat som står på golvet i ett grundbaserat kasinospel.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Lucky 7

Title Lucky Seven
Game Platform Betsoft Gaming
Wheels 3
Ways to Win 1
Theme Classic Fruit machine game
Technology HTML5
Symbols Fruit symbols, Bar, Lucky 7
Rows 1
Reels 3
Reel Type Traditional slot reel
Maximum Win 5 000
Lines 1
Jackpot No
HD No
Free Spins No
Coin Values 0.10
Bet Levels 3
3D No
Graphics 7/10
Sound Effects 3/10
Entertainment 8/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet Spinna Pengar
Lara Croft Temples and Tombs

Lara Croft Temples and Tombs

Lara Croft Temple och Tombs är en rolig och unik online slot som ger spelarna en spännande online spelupplevelse

Game Slotmaskiner Gratis Las Vegas TV

Klicka här och spela gratis

King Kong Cash

King Kong Cash

Det är hög tid att du hoppar in i King Kong Cash-världen. Var modig nog för att möta alla kamper och spelet kommer säkert att stödja dig

Game Slotmaskiner Gratis TV Macau

Klicka här och spela gratis

Anchorman

Anchorman

Filmen är en härlig komedi som bjuder på många skratt under tidens gång och än bättre blir det, för nu finns även filmen som spelautomat Anchorman

Game Las Vegas TV

Klicka här och spela gratis

Vampire The Masquerade Las Vegas

Vampire The Masquerade Las Vegas

Vampire the Masquerade Las Vegas Video Slot är designad i en mörk färgpalett av grå och svarta toner. Över 20 fasta vinstlinjer kan vampyren

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Spectra

Spectra

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Spectra från Thunderkick och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis