SmultronSpel
Luck O' The Irish Fortune Spins

Luck O' The Irish Fortune Spins

Du behöver inte vara irländare för att ha hört tanken att irländska människor har tur, det är inte bara det vanliga ordstävet, men många online-slots spelar på den här tanken, som Luck O 'The Irish Fortune Spins. Pojke som är mycket att skriva ut för bara en titel, men vi vill inte att du blir förvirrad med sin ursprungliga version, Luck O 'The Irish.

Har du någonsin lust en magisk mattritt eller hitta en magisk lampa? Dina önskemål kan bara bli sanna med Crazy Genie från Red Tiger Gaming. Den här femhjuliga 20-linjerspalten är full av bildspel från Aladdins historia plus möjligheten att vinna några stora priser i fem gale bonusspel. Låt oss gnugga den magiska lampan och ta Crazy Genie för en snurrning.

Gå med på allt roligt

Var kommer den här tanken från då? Om vi ska spela ett så kallat turspel, vill vi veta vad som gör det så bra. Enligt historikböckerna är detta kopplat till den tid då guldhoppet var stort under 1800-talet. de flesta gruvarbetare som slog guld var irländska eller avstigning. Så i själva verket såg folk sin tur och tillskriva det på deras arv och inte att de valde en anständig plats eller hade jobbat hårt.

Gå med på allt roligt och se om du kan slå guld med Luck O 'the Irish. Gå på ett försök att hitta guldgrytan dold i slutet av regnbågen genom att spinna rullarna för att avslöja alla dina favorit irländska symboler, från glas Guinness till lyckliga hästskor. Luck O Irländska Fortune Spins är en charmig och färgstark irländsk slottsmaskin som utvecklats av Blueprint gaming.

Detta spel är bra för spelare med alla erfarenhetsnivåer, och det klassiska irländska temat ser till att det finns gott om roligt. Det finns 10 vinstlinjer och fem hjul att snurra. Om du tror att du har Luck O 'irländare, vad väntar du på? Snurra hjulen och se om du träffar jackpotten.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Luck O' The Irish Fortune Spins

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet
The Equalizer

The Equalizer

Equalizer-slitsen är en starkt flyktig Red Tiger Gaming-utgåva packad med alla slags retro-symboler för saftiga vinster

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Drive: Multiplier Mayhem

Inte bara är Drive: Multiplier Mayhem en av de snyggaste spelautomaterna NetEnt någonsin har lanserat, det är även en av de mest underhållande

Game Jackpot 3D Spelmaskiner på nätet Las Vegas

Klicka här och spela gratis

Tower Quest

Tower Quest

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Tower Quest från Play´N Go och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Wicked Tales Dark Red

Wicked Tales Dark Red

Så snart du öppnar Wicked Tales: Dark Red Video Slot hamnar du långt ute i den täta skogen

Game Spelmaskiner på nätet Macau

Klicka här och spela gratis

Crime Scene

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Crime Scene från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game

Klicka här och spela gratis