SmultronSpel
Love Island

Love Island

Om stränder pratar ditt språk av kärlek kommer du att älska Love Island-programvaran av Storm Gaming Technology. Följ med oss på denna strandfest med rätt uppåtriktade låtar för att få dig upphetsad för de fantastiska utbetalningarna i denna online slot Love Island.

Att spela några omgångar av detta spel i fritt läge är tillräckligt för att få någon spelare upphetsad. Det är ljust, det är färgstarkt och musiken är bara bra. Vi älskade utbetalningarna, bonusarna och temat för spelet. Vi granskar detta spel i detalj och vi visar höjdpunkterna i denna online-slots.

Sizzling Hot Deluxe är ett 5-hjuls, 5-linjers Novomatic mobilspel som erbjuder en nostalgisk throwback till traditionella kasinospår, även kallad klassisk slots. Samtidigt använder du 5-hjuls video slot format för att överbrygga förflutna och nuvarande.

Beach party med rätt uppåtgående låtar

Bakgrunderna var lugna och avkopplande. Vi kunde se en suddig bild av en lugn sandstrand. Symbolerna var ljusa och hade solstrålar bakom var och en av dem. Uppspelningsknappen är en sparkly och vacker sten.

Allt om detta spel säger avkoppling men med roligt och spänning. Symbolerna är ganska relaterade till stranden och det sexiga sommartema som detta spel ger. Vi har symboler på läppbitning, kvinnor, strandbollar, vackra gnistrande stenar, flip-flops och högt värde spelkort symboler som är ganska populära i spel av denna typ.

Bonusen är en utmärkt funktion i det här spelet och definitivt något du bör hålla ögonen på. Som du kanske vet från andra spelautomater kan de vilda symbolerna ersätta andra symboler utom bonussymbolen.

Spelspelet, utvecklat av Microgaming, är baserat på den framgångsrika brittiska serien med samma namn och är din möjlighet att gå med på killar och gals i showen och få en liten bit av åtgärden medan du är på den.

Precis som i TV-showen finns det alltid något som händer i spelautomaten för att hålla dig upphetsad. När hjulen börjar snurra kommer du att påminnas om spelets många bonusar på toppen av spelautomaten. Detta hjälper dig att bli van vid spelet snabbt, spenderar mindre tid på att lära sig och mer tidskrävande.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Love Island

Title Love Island
Game Platform Microgaming
Game Features Multipliers
Free Spins Yes
Min / Max Bet 0.15 / 60
Reels 5
Rows 3
Technology HTML5
Ways to Win 243
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis TV Macau Pengar
Slots Seven High

Seven High

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska fruktmaskinen Seven High från Quickspin och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Miss Red

Miss Red

Spelautomaten Miss Red är en IGT slot med ett tema hämtat från denna saga och de går verkligen all in. Men frågan är om stora stygga vargen verkligen

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis

Slots maskiner Devils Delight

Devils Delight

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Devils Delight från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Hula Hula Nights

Hula Hula Nights

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Hula Hula Nights från Williams Interactive och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Sinbad online video slotmaskiner

Sinbad

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Sinbad från Quickspin och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis