SmultronSpel
Lightning Leopard

Lightning Leopard

Gå till den vinteriga amerikanska vildmarken i Lightning Leopard, en 5-hjuls, 40 vinstlinje från Lightning Box Games. Höjdpunkten i det här relativt enkla spelet är streak respins runt där varje matchande symbol ger ett individuellt pris.

Designen i Lightning Leopard är ganska grundläggande. Med en snöklädd canyon i bakgrunden ser du A-, K-, Q- och J-symboler som rullar runt rullarna tillsammans med snöflingor och huskies, bergsge och bruna björnar. Det bästa av standardsymbolerna är den indianska kvinnan.

Gå till gräsmarker i södra Afrika för ett safariäventyr i Silver Lion. Drivs av Lightning Box Games och produceras i samarbete med Odobo, denna 5-hjuls, 1.024 sätt att vinna spelautomat kommer med en imponerande bonusfunktion som erbjuder upp till 20 gratis spins samt en chans att öka dina utbetalningar med en multiplikator som kan topp en fantastisk 27x.

Levererar ett individuellt pris

Förutom en funktion som är lite mer speciell, är Lightning Respin, de andra vanliga alternativen, som levererar wilds, scatters och free spins för dig att använda. Lightning Leopard från Lightning Box är inspirerad av de snöiga bergen och infödda amerikanska symboler inklusive kulturellt betydande djur.

En av de första funktionerna som vi ska prata om är den vildsymbolen som är viktig i vilket spel som helst, och det är en av spelarens favoriter i många fall. Du hittar dessa symboler i en mängd olika spel, som finns tillgängliga som ersättare när de dyker upp på rätt plats. Självklart finns det många spins där de inte kan vara till hjälp, men de får dig också mycket vinster.

Tillgång till fria spins är tillgänglig via scattersymboler. Dessa speciella ikoner måste visas flera gånger på rullarna, i olika positioner, för att deras funktion ska kunna trigga. Lightning Leopard verkar vara ganska intressant, och spelet lyckas leverera minst en cool funktion, förutom allt annat som den har att erbjuda.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Lightning Leopard

Title Lightning Leopard
Game Platform Lighting Box Games
Free Spins Yes
Game Features Re-Spins
Jackpot Yes
Lines 40
Min / Max Bet 0.40 / 50
Reels 5
Rows 3
Technology HTML5
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Spinna Pengar
Crazy Veg

Crazy Veg

Crazy Veg ger oss en rolig och spännande online spelupplevelse som är full av överraskningar. Denna slot erbjuder så många bra bonusar

Game Slotmaskiner Gratis Macau Spinna

Klicka här och spela gratis

Demon Gems

Demon Gems

Demon Gems drivs av Inspirerad mjukvara, och du kan spela den online. Denna slot ger charmig grafik och gameplay som ger spelarna en spektakulär upplevelse

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis

Bookie of Odds

Bookie of Odds

Det finns 10 vinstlinjer i Microgams Bookie of Odds online-slots, vilket ger spelare en stor vinnande potential

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis

MrGreen Grand Tour

MrGreen Grand Tour

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten MrGreen Grand Tour från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Crime Scene

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Crime Scene från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game

Klicka här och spela gratis