SmultronSpel
La Bomba

La Bomba

Först och främst, ja det är ett extremt udda temaval. Man måste också fråga - vad kom först, tanken på att vända bomber, flickor och Mexiko till en slits eller ordspelet på La Bamba? I ett försök att ytterligare intensifiera den komiska aspekten, ses mus som bär Molotovs att springa över skärmen bara för att blåsa upp mittpunkten.

Om du ibland drabbas av en nostalgisk kväll mot de gamla slotmaskinerna, kanske vi bara har något här åt dig; Bars And Bells är ett snyggt spel från Amaya Gaming, som är något av en hyllning till klassikerna. Det har dock ett par trevliga bonusfunktioner så det borde finnas något för alla här. Barer och klockor wildBars And Bells är fortfarande en femhjuls spelautomat och har en sund tjugo vinstlinjer.

Festival eller firande i Mexiko

Det finns 5 rullar och 25 vinstrader i detta online spelautomat. Bomben i sig är den vilda symbolen som bara dyker upp på de tre centrala rullarna. Det ersätter uppenbarligen alla symboler vid behov. Om du lyckas få minst tre bomber aktiverar du fem explosiva gratissnurr.

Triggervinsten placeras över de andra rullarna. Du kan få 2x eller 3x triggerbelopp om du eliminerar den tredje eller fjärde rullen i gratissnurr-läget. Det är möjligt att utlösa ännu fler gratissnurr i gratisspinn-läget, men bara om landar fler bomber.

Ta en explosiv resa till Mexiko i La Bomba, en vackert designad 5-hjuls, 25 vinstlinje video slot från Side City Studios och NextGen Gaming. Höjdpunkten här är Free Games-funktionen som tilldelar 5 gratissnurr. Landa ett vildt på 1 av de mellersta 3 rullarna under dessa gratissnurr och stora bonuspriser erbjuds.

Spelet erbjuder en stor vinst på upp till 7945x din insats ytterligare förbättrad med Wilds och gratissnurr. Du kan spela för skojs skull eller för riktiga pengar, men läs först granskningen av La Bomba-spelautomaten och lära dig hur du vinner huvudpriset genom att använda några av våra tips som presenteras nedan.

Spelets huvudsakliga huvudperson gör alla hennes knep för att väcka byn från siesta och hon kommer att använda Molotov-cocktails, dynamit, körsbärsbomber och andra temasymboler för detta ändamål.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om La Bomba

Game Slotmaskiner Gratis Macau
Beavis and Butthead

Beavis and Butthead

Beavis och Butt-Head följer verkligen en väldigt lik väg till Blueprints andra märkesautomater med avseende på hjulmekanik, potential och antal bonusrundor

Game Slotmaskiner Gratis TV Macau Spinna

Klicka här och spela gratis

Roulette La Partage

Roulette La Partage

Roulette La Partage spelas med ett hjul med siffrorna 1-36 i växelvis rött och svart, och siffran 0 i grönt. Du placerar dina insatser genom att klicka på bordsmattan

Game Roulette Gratis

Klicka här och spela gratis

Robyn slotmaskin

Robyn

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Robyn från Odobo och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Titanic

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Titanic från SG Interactive och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Prosperity Palace

Prosperity Palace

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Prosperity Palace från Play´N Go och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis