SmultronSpel
Koi Princess slotspel

Koi Princess

Koi Princess drivs av Net Entertainment och är en 5 hjuls, 20 vinstrad slot som finns på skrivbordet, mobila och pekplattor. Spelbara från 20p till £ 200 per spinn, det är den mest funktionsspäckade spel de någonsin har gjort. Den har en utsökt orientalisk känsla att det med färgglada amuletter och en traditionell, men ändå lugnande, japanska soundtrack. Du kommer att se prinsessan till vänster om hjulen ger dig uppmuntran och stöd. På de funktioner - det finns 4 slumpmässigt utlösta funktioner i grundspelet. Känd som Random funktionen, kommer du klickar på en av de 3 kois att se vilka funktion du kommer att spela.
De 4 möjligheter är enligt följande:

  • 5-Hit Random funktion - detta ger dig en dragning med en garanterad 5-Hit vinner tar en slumpmässigt vald symbol och vinstrad.
  • Random Wild Random funktion - ger igen dig en snurra med mellan 4 och 9 overlay vildmarken placerade på hjulen.
  • Wild Reels Random funktion - du får en spin där mellan 2 och 5 hjul blir hela vilda rullar - overlay vilda symboler täcker de valda hjulen.
  • Bonus Aktivering Random funktion - du kommer att beviljas en spin där 3 bonusmaterial presenteras - bara en slumpmässig funktion kan aktiveras härifrån.

Nu till de bonusmaterial som kan spelas när 3 bonussymboler visas samtidigt på hjul 1, 3 och 5 - detta kommer belöna dig med en slumpmässigt vald bonus funktion (som beskrivs nedan). Om du får 2 bonussymboler på hjulen, kan en 3: e bonussymbol knuffade på hjulen.
De 4 Bonus funktioner beskrivs nedan:

  • Sure Win Free Spins har - detta ger dig en inledande 10 free spins. Segern för varje frispel kommer att vara minst densamma som den största mängden vann under den här funktionen (med undantag för 1: a free spin). Nu, gratis spins 1 till 5, är en overlay vilda läggas slumpmässigt till antingen rullar 1, 2 eller 3.
    Efter free spin 5, är en extra vilda slumpmässigt läggas på hjul 3, 4 eller 5. Positionerna för de slumpmässiga wilds ändras för varje free spin förresten. Slutligen kan du vinna fler Visst Vinn freespins som läggs till den totala.
  • Wild Rullar Free Spins-funktionen - här återigen få 10 gratis spins med mellan 1 och 5 slumpmässigt rullar täckta med overlay jokersymbol. Detta ändras för varje frispel men du kan få upp till 5 vilda rullar för storvinster.
  • Coin Win funktion - detta ger dig en prissumma som sedan föremål för en slumpmässig multiplikator på mellan 15 och 30 gånger din insats.
  • Bonus Wheel-funktionen - denna bonus spelet kan ge dig prispengar och utlösa 2 free spins spel som beskrivits ovan (Sure Win Free Spins och Wild Reels Free Spins funktioner). Bonus Wheel är en tre nivåer hjul med 12 platser i varje - du kastar tärningen att flytta runt hjul samla priser. Håll utkik efter pilsymbolen eftersom detta rör dig inåt till nästa hjul med större vinster på erbjudandet. Om du når mitten av bonushjulet, kommer du att få Jackpot Coin Win symbol med ett slumpmässigt multiplikator värde som väljs - det minsta du vinner är 25 gånger din insats och maximalt en jättestor 1000 gånger din insats (med 2 dubbel ups). Som du tydligt kan se, har Koi Princess en massa bonusfunktioner. Bonus Wheel funktionen kan ge dig de största vinsterna i spelet med en cool 1000 gånger din insats, men så kan de vilda Rullar Free Spins har - det är de stora vinsterna kommer säkert komma från.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Koi Princess

Title Koi Princess
Game Platform NetEnt
Lines 30
Reels 5
Free Spins Yes
Technology HTML5
Graphics 7/10
Sound Effects 7/10
Entertainment 7/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis

A Dragon Story

A Dragon Story har, likt andra spel från NextGen Gaming, ett charmigt sagomotiv som tema. I det här spelet är många av bonusfunktionerna slumpmässiga

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Champion Raceway

Champion Raceway

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska spelautomaten Champion Raceway från IGT och som du kan spela gratis här

Game Jackpot Slotmaskiner Gratis Bordsspel Gratis

Klicka här och spela gratis

Rainbow Riches free spins Slot

Rainbow Riches Free Spins

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Rainbow Riches Free Spins från SG Interactive och som du kan spela gratis här

Game Jackpot Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

The Jungle II

The Jungle 2

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten The Jungle 2 från Leander games och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

fruit-o-matic

Fruit O Matic

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska fruktmaskinen Fruit O Matic från Fuga och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet

Klicka här och spela gratis