SmultronSpel
Svenska spelautomater King Kong

King Kong

Spelet startar Jungle-läget automatiskt. Det andra läget - Big City lanseras efter dess aktivering och Skull Island Bonus-minispelet. Båda lägena har symboler med filmens huvudpersoner och spelkorten. De ser lite annorlunda ut, men har samma multiplikatorer.

Mask videoslot kommer från NextGen Gaming, som har lyckats säkra rättigheterna inte bara till historien utan också till faktiska bilder av huvudaktörerna, vilket är något som många slotsutvecklare inte gör. Vid sidan av hunden Carrey, Diaz och Milo finns det kortsymboler, påsar med kontanter, filmlogotypen och några fantastiska bonusfunktioner som har klipp från filmen som är centrala för handlingen.

Fantastiska möjligheter

King Kong-slotet är baserat på den berömda filmen om en jätteapa. De utbetalningar som lovats av denna videoslot kan också nå fantastiska storlekar.

King Kong regerar högsta som en av de största klassiska Hollywood-filmerna genom tiderna, med den jätteapa som håller fast vid Empire State Building som en av de mest ikoniska scenerna någonsin. NextGen Gaming version av King Kong är faktiskt en grafisk och mobil förbättrad återutgivning av en plats som företaget producerade för Cryptologic den bästa delen av ett decennium sedan nu.

King Kong är en 5-hjuls, 25 vinstlinje videoslot som är baserad på den ursprungliga filmfranchisen från 1933, som tar spelare till Skull Island och tillbaka till New York City där den stora apan kommer att slippa fri. Spelets symboler inkluderar filmbiljetter, handbojor, en skalle, en filmkamera, en gigantisk spindel, ett fartyg, ett jaktplan, en T-Rex, den manliga hjälten och den vackra blondinen.

Det finns också en King Kong-titelsymbol som fungerar som en spridning, och apan själv som är spelets vilda. King Kong har scatter-symboler, vilda symboler och gratissnurr.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om King Kong

Title King Kong
Game Platform NextGen Gaming
Reels 5
Lines 25
Free Spins Yes
Graphics 6/10
Sound Effects 6/10
Entertainment 6/10
Game Library GameHub
Game 3D Slotmaskiner Gratis TV Macau

Flame of Fortune

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Flame of Fortune från SG Interctive och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Forsaken Kingdom

Forsaken Kingdom

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Forsaken Kingdom från Rabcat och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

MotörHead slotmaskiner online

Motörhead

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Motörhead från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Prime Time Combat Kings

Prime Time Combat Kings

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Prime Time Combat Kings från Genesis Gaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Panther Queen

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Panther Queen från iSoftbet och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis