SmultronSpel
John Hunter and the Aztec Treasure

John Hunter and the Aztec Treasure

John Hunter and the Aztec Treasure kommer till dig av Pragmatic Play och har 5 rullar och upp till 7 776 sätt att vinna. I det här slotet kommer du på ett äventyr för att upptäcka aztecernas hemligheter med företag, John Hunter själv. Hitta de dolda hemligheter och skatter som dessa Aztec-ruiner innehåller.

Historien bakom spelautomaten är det som gör den så attraktiv för en så stor sektor av online-slotspelare. Spelet i sig är baserat på historien om en upptäcktsresande som reser från Amerika till Egypten på jakt efter Book of Ra, en hundra år gammal bok gömd i pyramiderna, som förenar det forna Egypten, mytologin och dagens äventyrister för att uppleva spänning , mysterium och fara, allt i en lucka.

Upptäck aztecernas hemligheter

Det senaste äventyrsspelet från Pragmatic Play kallas John Hunter and the Aztec Treasure, och det är uppenbart om det handlingen kommer att äga rum. Inuti hittar vi en spelautomat med ett system för betalningssätt, med hög volatilitet och en utforskare som reser till Sydamerika på jakt efter skatter. Vem vet, kanske kommer han att dela dem med dig.

Baserat på titeln är det lätt att gissa vad den sydamerikanska civilisationen får John Hunter's uppmärksamhet. Han tittar på de aztekiska templen och han letar efter de skatter de har lämnat efter sig. Under tiden ser vi bilder på rullarna med John Hunter, Shields, Totem Masks, Black Panthers, Ormar, Toucans, Hat & Whip, en fackla och Royals. Kvaliteten är den som jag vanligtvis ser i de flesta Pragmatic Play-slots, bättre än branschgenomsnittet, men inte så mycket.

John Hunter and the Aztec Treasure har stor potential, en bra RTP och flera funktioner som jag älskar att utlösa så ofta som möjligt. Temat är det enda som ser ut som ett säkert val från deras sida, men annars är det mycket att tycka om det här slotet.

Under resan kan du aktivera gratissnurrfunktionen där du får ett slumpmässigt antal gratissnurr från 5 hela vägen upp till 15. Dessutom är att vinsterna kan belöna dig med multiplikatorer var som helst mellan 2x och 10x. Gå ut på ett nytt äventyr i det här spelet med John Hunter och se vad du hittar.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om John Hunter and the Aztec Treasure

Title John Hunter and the Aztec Treasure
Game Platform Pragmatic Play
Technology HTML5
Rows 6
Reels 5
Min / Max Bet 0.20 / 100
Game Features Multipliers
Free Spins Yes
Ways to Win 7776
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau Spinna
Medusa online videoslots

Medusa

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Medusa från QuickFire och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Joker Pro

Joker Pro

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Joker Pro från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Joker

Klicka här och spela gratis

The Greatest Train Robbery

The Greatest Train Robbery

Det största tågrånet från Red Tiger Gaming spelas på vagnar som utgör fem rullar och fyra rader, med totalt 40 fasta vinstlinjer

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis

Punto Banco

Punto Banco Professional Series to tradycyjny Bakarat, w którego gra się przeciwko kasynu. Celem gry jest wytypowanie rozdania, które będzie mieć największą wartość

Läs mer

Instant Greyhounds

Instant Greyhounds

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska virtuell kapplöpningar Instant Greyhounds från Leap Gaming och som du kan spela gratis här

Game Virtual Racing

Klicka här och spela gratis