SmultronSpel
Jaguar temple

Jaguar Temple

Thunderkicks Jaguar Temple gratis slotmaskiner påminner mig mycket av detta, eftersom spelet har aztec symboler och en layout som är äckligt bekant. Jaguar Temple spelas på ingången till ett tempel, med brinnande eld på båda sidor och en fascinerande solnedgångsbakgrund.

Thunderkick tar oss på en resa tillbaka i tiden, till Inca-rikets antika civilisation, ett av världens största imperier, som blomstrade i forntida Peru för tusentals år sedan. Du får chansen att gå på ett spännande historiskt äventyr för att utforska hemligheterna i ett gammalt tempel.

Jaguar Temple spelas på ingången till ett tempel, med brinnande eld på båda sidor och en fascinerande solnedgångsbakgrund. Det finns 5 hjul och 3 rader spelade över 20 vinstlinjer.

Tja, vad du än letar efter i en slot, har Genie Jackpot Megways av Blueprint Gaming förmodligen allt och alla kommer att hålla med om att upp till 15.625 sätt att vinna på varje snurr i inget annat än att käken faller. Blueprint Gaming kan ge oss denna monster-spelmotor tack vare Big Time Gaming MegaWays spelmotor, licensierad till Blueprint Gaming för att leverera den här tanken-blåser matematiska förundran.

Åter i tiden, till den antika civilisationen

Spelets symboler är en blandning av Aztec-symboler samt traditionella kortplatsikoner som består av ädelstenar. Dessa symboler inkluderar en blå diamant, grön spade, rött hjärta, orange klubb, en örn, hund, kanin, fisk och puma skulptur.

Funktioner i spelet inkluderar scattersymboler, fria spins, wilds och staplade symboler, vinstlinjer som betalar från höger till vänster och utbetalningar i mitten av vinstlinjen. Layouten i spelet och funktionen kombinerar för att ge spåret en upplagd återgång till spelarprocentandel (RTP) på 96,1%, vilket är samma antal som varje Thunderkick-spår har.

Jaguar Temple har allt som går för det: bra grafik, bra design och ett intressant tema som är väl inbyggd i alla aspekter av spelet. Lägg till det som är det är super lätt och smidigt att spela och kommer med generösa utbetalningar och du har en brølande plats. Missa inte och ge Jaguar-templet en snurrning.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Jaguar Temple

Game Slotmaskiner Gratis Macau
Spartus

Spartus

Spartus spill gratis. Se frem til et interessant og underholdende spill full av fantastiske gevinster

Läs mer

Scary friends

Scary Friends

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Scary Friends från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

pets

Pets

Djurens Pets videoflott slår en balans mellan hur många gånger du kan matcha tre hundspisar för bonusspelet och bara snurra för kombinationer

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis

Bars and Bells

Bars and Bells

Bars and Bells är en av Amayas spelautomater, med ett klassiskt tema som används i en modern 5-hjuls titel och med designen

Hot Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet Pengar

Klicka här och spela gratis

Green Lantern

Green Lantern

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Green Lantern från Nextgen Gaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis