SmultronSpel
Jackpot Poker

Jackpot Poker

Spelas med 1 kortlek. Korten blandas om efter varje runda. Efter att du har lagt din insats får du fem kort till att börja med. Klicka på de kort du vill behålla. Korten som inte hålls kvar kommer att kastas och bli ersatta av nya kort när du trycker på GE. Ranken på din slutliga femkortshand bestämmer din utbetalning i enlighet med vinsttabellen. Du har möjligheten att försöka flerfaldiga ditt pris genom att spela dobbelbonusrundan upp till fem gånger i rad och upp till en gräns på 1 000 mynt. Vinsterna i vinsttabellen multipliceras med myntvärdet.

Satsa 5 mynt och vinn Jackpoten om du får en Royal Flush.

  1. Se vinsttabellen för att se hur jackpotten kan vinnas.
  2. En procent av insatsen läggs till de progressiva jackpotterna.
  3. Jackpottens visade värde kan skilja sig från det faktiska värdet på grund av fördröjningar i kommunikationen med servern.
  4. Om två spelare vinner jackpotten vid ungefär samma tid vinner den första spelaren det fulla värdet på jackpotten och den andra spelaren startvärdet på jackpotten.
  5. När en jackpott är vunnen återställs värdet till startvärdet i jackpottpanelerna. Startvärdet för jackpotten är.

Jackpot 1 - 5000.00 EUR

RTP baserad på bästa strategi är 91.30%. RTP vid högsta insats baserad på bästa strategi är 95.30%.

Gamble-spel

När gamble-spelet har startats så måste minst en runda spelas innan vinsten kan inkasseras.

  • Högre än Given: Ett kort ges synligt, vilket är Givarens kort, och fyra kort ges gömda. Välj ett av de gömda korten genom att klicka på det. Ett kortvärde högre än Givarens dubblar din vinstsumma. Samma kortvärde resulterar i oavgjort och ett lägre kortvärde resulterar i en förlust av vinstsumman. Du kan dubbla upp till 5 gånger.
  • Högt eller lågt: Målet i det här spelet är att gissa om det gömda kortets värde är högre eller lägre än 8. Tryck på respektive knapp för att starta. Ett värde mellan 9 och Ess räknas som högt, och ett värde mellan 2 och 7 räknas som lågt. Om värdet är en 8 blir det oavgjort. Du kan dubbla upp till 5 gånger.
  • Rött eller svart: Målet i det här spelet är att gissa färgen eller sviten på det gömda kortet. Välj färg eller svit genom att klicka på dess respektive knapp. Om du väljer en färg och vinner får du 2x vinstsumman. Om du väljer en svit och vinner får du 4x vinstsumman. Du kan dubbla / fyrdubbla upp till 5 gånger.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Jackpot Poker

Title Jackpot Poker
Game Platform Play'n GO
Technology Flash
Min / Max Bet 1/5
Graphics 3/10
Sound Effects 4/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Videopoker Gratis
Baloonies Farm

Baloonies Farmy

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Baloonies Farmy från IGT och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Wheel of Fortune Tripple extreme spins slotspel

Wheel of Fortune Tripple Extreme Spins

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Wheel of Fortune Tripple Extreme Spins från IGT och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Witchcraft Academy

Witchcraft Academy

Witchcraft Academy är en 5-hjuls, 4-raders spelautomat med Wild-ersättningar, Elements Bonus och Free Spins med Free Spins Features

Game Spelmaskiner på nätet Macau

Klicka här och spela gratis

The Marvellous MrGreen

The Marvellous MrGreen

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten The Marvellous MrGreen från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Astro Cat svenska spelautomater

Astro Cat

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Astro Cat från Lighting box och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis