SmultronSpel
Inferno Joker

Inferno Joker

Inferno Joker från Play’n GO är en retro slot med en modern fem-hjuls, tre-radars installation med bara fem vinstrader. Temat är helt retro och traditionellt men blandat med fantastisk grafik som ger det ett modernt, elegant utseende. Du hittar massor av kända symboler som körsbär och vattenmeloner, liksom de klassiska röda sju. Jokerflickan är dock den viktigaste symbolen, eftersom hon kan utlösa spelets huvudfunktion: respins. Inte bara det, Inferno-jokerflickan är värd upp till 2 500 000 din insats.

Bars and Bells har utseendet och känslan av en tre-hjuls Vegas-stil spelautomat på grund av en uppsättning klassiska symboler som används i spelet. Trots första intrycket av ett enkelt spel kan Bars and Bells ge ett försprång till många 5-hjuls lösningar eftersom det har en unik sidspel, vilda, scatter, gratissnurr och en slumpmässigt aktiverad on-reel-funktion.

För fan av klassisk spelautomat

Det finns två jokersymboler i Inferno Joker: den kvinnliga jokern som bär en Inferno-jokermössa och flickan med lila ögon som bär en rosa och lila jokermössa. Den eldiga Inferno-jokern är scatter-symbolerna medan den lila är den högst betalande symbolen. Resten av symbolerna inkluderar en glittrande sju, glänsande stänger av guld, vattenmeloner, citroner, persikor och körsbär.

Att hitta old-school-motiv och nostalgisk atmosfär medan du spelar NetEnt's Jackpot 6000-slot är något ganska typiskt. Du kommer att njuta av massor av sentimentala ögonblick när du spelar detta klassiska kortplats och vi kommer att berätta vad du kan förvänta dig. Kontrollera dina säkerhetsbälten, varva ner och låt oss dyka in i det väsentliga för att spela, vinna stort och bli ett proff för rullarna med frukt och jokare.

Inferno Joker har en valfri funktion som du kan spela när du vinner i basspelet. Det är ett kortspel där du måste förutsäga färgen på jokerns spelkort eller kortets färg. Om du gissar färgen korrekt (röd eller svart) kommer du att dubbla din vinst. Om du gissar rätt färg (hjärta, diamant, spade eller klubb) kommer du att fyrdubbla din vinst. Men om din gissning är fel förlorar du priset och går automatiskt tillbaka till huvudspelet.

Om du är en fan av klassiska spelautomater med högkvalitativ grafik och design, är Inferno Joker en av dem att kolla in. Liksom många av Play'N GOs retro-tema-slots, är spelet lämpligt enkelt och okomplicerat, men du får fortfarande action på rullarna när Inferno-joker-symbolen visas på den tredje rullen. Respin-funktionen är höjdpunkten i spelautomaten och Inferno-jokersymbolen ensam kan ge dig upp till 2500x din insats.

Detta är en videoslot som kommer med 3 rader, 5 rullar och endast 5 fasta vinstlinjer. Det är en kopia av de klassiska slotsna med frukt-tema, och det görs mer spännande och underhållande med stora chanser att vinna av ingen annan än den populära tillverkaren av onlinespel, Play’n GO. Denna högvariationstitel har en RTP på 96%.

Det kan provas gratis och för skojs skull eller med riktiga pengar på en välrenommerad spelwebbplats i Storbritannien som använder sig av programvaruutvecklarens plattform. Inferno Joker från Play’n Go kommer med attraktiva funktioner som respins, scatter och gamble-funktion. Trots att det är en fruktig symboltitel är det snabbt och ger maximal spänning.

 

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Inferno Joker

Title Inferno Joker
Game Platform Play'n GO
Symbols Inferno Joker, Joker, Seven, Gold, Watermelon, Lemon, Plum and Cherry
Game Features Inferno Joker Re-Spins, Inferno Joker Scatter
Lines 5
Maximum Win €250,000 (Win Cap: 2500x Total Bet)
Min / Max Bet 0.05 - 100
Reels 5
Rows 3
Technology HTML5
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Joker Las Vegas Spinna
Alien Robots

Alien Robots

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Alien Robots från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Bon Bon Bonanza

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska spelautomaten Bon Bon Bonanza från OpenBet och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Dragon’s Inferno

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Dragon’s Inferno från Williams Interactive och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Gustavo El Luchador spelautomat

Gustavo El Luchador spelautomat

Gustavo El Luchador är en fantastisk videoslot från PearFiction, med ett stort urval av extrafunktioner, humor, färgglad tecknad grafik och mycket roligt

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

South park reel chaos

South Park Reel Chaos

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten South Park Reel Chaos från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis