SmultronSpel
Imperial Wealth

Imperial Wealth

Free Imperial Wealth videoslot är en av de senaste versionerna av Konami, den asiatiska spelutvecklaren, som valde de kinesiska traditionerna som inspiration för detta online pokiespel. Imperial Wealth är en direkt referens till det kinesiska imperiets kraft och styrka, och den gyllene draken representerar all sin härlighet.

Mega Joker-kortplatsen är inte perfekt för nybörjare, eftersom strategin till stor del innebär att samla in intäkter vid rätt tidpunkt. Maskinen är uppdelad i två spelare som börjar från basspelet. Framgång i basspelet leder dem till Super Meter-läget i det översta avsnittet.

Kinesiska drakar legender

Denna orientaliska teman online video slot tar de kinesiska drakar legenderna till online kasinon. Dessa mytiska varelser är oöverträffligt kopplade till den kinesiska folklore, som representerar traditioner, lyckosamma krafter över naturelementen, styrka och lycka. Till och med kejsaren av Kina är skicklig att använda en drake för att symbolisera den imperialistiska makten. Med det sagt så verkar det som att temat är mycket lämpligt för en plats online där tur kan spela en stor roll i spelarnas framgång.

Den Londonbaserade speljätten iSoftBet vänder österut i Imperial Wealth. Det här kinesiska nyårspelet erbjuder två unika bonusfunktioner, inklusive upp till 88 gratissnurr åt gången.

Väl sliten territorium ger temat för denna plats: erfarna spelare har sett denna bakgrund av körsbärsblommor, röda papperslyktor och soluppgångar många gånger tidigare. Det finns ingen musikalisk bakgrund, och vilka ljudeffekter som följer spel kan lika väl ha tagits direkt från en Atari-konsol i början av 1990-talet.

Spelsymboler inkluderar plånböcker fyllda med guldmynt, fantastiska statyer av fisk, gyllene skålar, röda skyltar med lotusblommor, samt spelkortvärden ess till nio. En staplad, massiv gyllene drakesymbol fungerar som vild, samtidigt som den ger det här spelets bästa basspelutbetalning på 500x för fem-i-ett-slag. En hängande rullning fungerar som spridning.

Om visuell design inte är märkbar i det här spåret, sjunker det utmärkta designteamet på iSoftBet tänderna i sina finare punkter på ett stort sätt. Lucky Frame-funktionen kan förekomma på alla snurr. Under den här funktionen kommer vissa rullpositioner att inramas av en gul ruta. I huvudsak kommer alla rutor att fyllas med samma slumpmässiga symbol efter att rullarna har slutat snurra.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Imperial Wealth

Title Imperial Wealth
Game Platform iSoftBet
Technology HTML5
Rows 4
Reels 5
Lines 40
Game Features Multipliers
Free Spins Yes
Graphics 1/10
Sound Effects 1/10
Entertainment 2/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau
Contact

Contact

På kontaktplatsen som vi ska granska, Play'n GO nåd oss med en resa tillbaka i historien när det maya folket var dominerande i Mesoamerica

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis

Black Knight

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Black Knight från Williams Interactive och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

The Heat is on

The Heat Is On

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten The Heat Is On från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Dolphin reef

Dolphin Reef

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Dolphin Reef från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Speed Cash

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska fruktmaskinen Speed Cash från Play´N Go och som du kan spela gratis här

Game Jackpot Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis