SmultronSpel
Ignite The Night

Ignite The Night

Stämningen är varm och livlig, med underhållning som aldrig slutar på en sommarnatt som aldrig slutar. Relax Gaming inbjuder dig att delta i festen på en karibisk strand där du kommer att bli underhållen av begåvade branddansare som är livet för att tända natten. Det handlar om lyckliga sommarkvällar, lyssnar på akustisk gitarrspel i bakgrunden och tittar på en knallrande brasa med gnistor som flyger runt den stjärnklara natthimlen.

Medan Perfect Gems helt enkelt lånar ett helvete av många element från Megaways finns det ingen förnekande att det är ett roligt spel att spela och det ser bra ut. Jag antar att det skulle kunna hävdas att det finns åtminstone några mindre skillnader i hur mekaniker jobbar - men om det kommer att sluta Big Time Gaming sparkar upp en väsen är en annan fråga helt. Personligen skulle jag bli förvånad om de lät det ligga utan att ha något att säga om det.

Detta karibiska äventyr

Ignite the Night är en fem-hjuls, tre-rads videospalt med 10 fasta vinstlinjer, som ligger på det vackra Karibiska havet. I detta karibiska äventyr är volatilitetsnivån hög, och funktionerna innefattar brandmultiplikatorer, fria fria spinn med multiplikatorer som går upp till 50x och även vilda substitutioner.

Relax Gaming har lyckats skapa den perfekta atmosfären med fantastisk grafik och ett lika bra ljudspår, i kombination med några fantastiska funktioner med multiplikatorer som går upp till en spännande 50x. Det är dags att gå med på Relax Gaming's beach party på Ignite the Night idag.

Välkommen till din drömstrand på slottet från Relax Gaming där baren alltid är öppen och musiken slutar aldrig. Ignit Natten tar dig till en karibisk ö och underhåller dig med slumpmässiga brandmultiplikatorer med upp till x50 och en fri omgång med klibbiga multiplikatorer som kan leda till vinster på upp till 5734,9 gånger din insats. Så luta dig tillbaka, koppla av och antända natten.

Ignite the Night är en videospår med fem hjul, tre rader och 10 fasta lönlinjer. Vinster delas ut för tre till fem symboler på en linje från vänster till höger. Din strandfest på skrivbordet eller mobilen kostar dig 0,10 till 100 poäng per tur. RTP för detta medium till högvariation spel är inställt på 96,39%.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Ignite The Night

Title Ignite The Night
Game Platform Relax Gaming
Rows 3
Reels 5
Min / Max Bet 0.10 / 100.00
Lines 10
HD Yes
Game Features Multipliers
Free Spins Yes
Technology HTML5
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar
La Bomba

La Bomba

Man måste också fråga - vad kom först, tanken på att vända bomber, flickor och Mexiko till en slits eller ordspelet på La Bamba

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis

Wacky Races

Wacky Races

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska spelautomaten Wacky Races från Bally och som du kan spela gratis här

Game

Klicka här och spela gratis

Joker Wild Double Up

Joker Wild Double Up Video Poker

Joker Wild Double Up Video Poker is a traditional video poker with the dangerous gamble function

Läs mer

. RUMBLE RHINO

Rumble Rhino

Savannaher i Afrika är platser där människor och djur lever i enighet. Rumble Rhino är ett online spelautomat utformat och släppt av Pariplay

Game Slotmaskiner Gratis Pengar

Klicka här och spela gratis

Fruit Bonanza

Fruit Bonanza

Spela Fruit Bonanza slot på 5hjul och på 9vinstlinjer. Om du gör ett Max bet på 4,5 mynt så har du en chans att vinna en av de fyra jackpottarna

Game Jackpot Fruktmaskiner på Nätet Pengar

Klicka här och spela gratis