SmultronSpel
Ignite The Night

Ignite The Night

Stämningen är varm och livlig, med underhållning som aldrig slutar på en sommarnatt som aldrig slutar. Relax Gaming inbjuder dig att delta i festen på en karibisk strand där du kommer att bli underhållen av begåvade branddansare som är livet för att tända natten. Det handlar om lyckliga sommarkvällar, lyssnar på akustisk gitarrspel i bakgrunden och tittar på en knallrande brasa med gnistor som flyger runt den stjärnklara natthimlen.

Medan Perfect Gems helt enkelt lånar ett helvete av många element från Megaways finns det ingen förnekande att det är ett roligt spel att spela och det ser bra ut. Jag antar att det skulle kunna hävdas att det finns åtminstone några mindre skillnader i hur mekaniker jobbar - men om det kommer att sluta Big Time Gaming sparkar upp en väsen är en annan fråga helt. Personligen skulle jag bli förvånad om de lät det ligga utan att ha något att säga om det.

Detta karibiska äventyr

Ignite the Night är en fem-hjuls, tre-rads videospalt med 10 fasta vinstlinjer, som ligger på det vackra Karibiska havet. I detta karibiska äventyr är volatilitetsnivån hög, och funktionerna innefattar brandmultiplikatorer, fria fria spinn med multiplikatorer som går upp till 50x och även vilda substitutioner.

Relax Gaming har lyckats skapa den perfekta atmosfären med fantastisk grafik och ett lika bra ljudspår, i kombination med några fantastiska funktioner med multiplikatorer som går upp till en spännande 50x. Det är dags att gå med på Relax Gaming's beach party på Ignite the Night idag.

Välkommen till din drömstrand på slottet från Relax Gaming där baren alltid är öppen och musiken slutar aldrig. Ignit Natten tar dig till en karibisk ö och underhåller dig med slumpmässiga brandmultiplikatorer med upp till x50 och en fri omgång med klibbiga multiplikatorer som kan leda till vinster på upp till 5734,9 gånger din insats. Så luta dig tillbaka, koppla av och antända natten.

Ignite the Night är en videospår med fem hjul, tre rader och 10 fasta lönlinjer. Vinster delas ut för tre till fem symboler på en linje från vänster till höger. Din strandfest på skrivbordet eller mobilen kostar dig 0,10 till 100 poäng per tur. RTP för detta medium till högvariation spel är inställt på 96,39%.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Ignite The Night

Title Ignite The Night
Game Platform Relax Gaming
Rows 3
Reels 5
Min / Max Bet 0.10 / 100.00
Lines 10
HD Yes
Game Features Multipliers
Free Spins Yes
Technology HTML5
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar
Pegasus Rising

Pegasus Rising

Möt Pegasus, den vänliga, bevingade hästen från grekisk mytologi, introducerad till oss av Blueprint Gaming. Detta online slot spel som du kan spela nu på Casino

Game Slotmaskiner Gratis Pengar Mysterium

Klicka här och spela gratis

Tome of Madness

Tome of Madness

Spela n Gos otrygga explorer Rich Wilde är tillbaka och går in på ett annat episkt äventyr bara den här gången är han unraveling mörkare mysterier i Rich Wilde och Tome of Madness

Game Slotmaskiner Gratis Macau Gems

Klicka här och spela gratis

Las Vegas Fever

Las Vegas Fever

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Las Vegas Fever från Novomatic och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Gustavo El Luchador

Gustavo El Luchador

Gustavo El Luchador är en fantastisk videoslot från PearFiction, med ett stort urval av extrafunktioner, humor, färgglad tecknad grafik och mycket roligt

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

The Lab

The Lab

Spela på The Lab-spelautomaten nu. Glöm för allt i världen inte att också kika på listan i blackjack

Game Spelmaskiner på nätet Macau

Klicka här och spela gratis