SmultronSpel
Hot Shots

Hot Shots

Varför spela ett slotspel när du kan spela sex, alla på samma skärm? Det är den spännande utsikterna för spelare i Bally Technologies Hot Shot  videospel. Formgivarna, utvecklarna och matematikerna bakom det här spelet måste ha tillbringat många långa timmar på att försöka räkna ut allt detta i ett enda slotspel och resultatet är en fascinerande upplevelse som fans av traditionella fruktmaskiner kommer att älska.

Sizzling Hot online är faktiskt en traditionell spelautomat på webben. Men istället för de tre hjulen med gamla saker, kommer det med fem rullar. Men det innehåller också traditionella symboler för klockor, 7s, barer och frukt. Det importerar traditionella funktioner hos de gamla klassiska maskinerna till de moderna femhjulsspåren.

Spännande utsikter

Om du vet hur spel var när du var tvungen att gå ut för att sätta in ett mynt och dra i en spak, kommer du definitivt att älska den gratis Jackpot 6000-spelautomaten. Det är väldigt enkelt, det finns inget överdrivet eller onödigt med kortplatsen.

Huvuduppsättningen med fem rullar korsas av 40 vinstlinjer, och tre eller fler matchande symboler över en linje kommer att motsvara en vinnande snurr. Men landa minst tre symboler som representerar minispelen, så får du ett gratissnurr på var och en med fler snurr tills du får en vinnare. Det är ett fantastiskt koncept som ser bra ut och om de rätta symbolerna står i antingen huvudrullarna eller en minispelautomat kan du kräva några lika fantastiska priser.

Bally Technologies är en av de mest kända spelutvecklarna. De har funnits sedan slutet av 1960-talet och har från sin bas i Las Vegas släppt ett stort antal slots för landbaserade, online och i nyare tid mobiloptimerade kasinon.

Med Hot Shot-slotten har de tagit några av sina topptitlar och kastat dem alla i ett stort spel som visat sig vara en massiv hit med spelare. Låt oss granska hur det hela fungerar, eller om du vill spela gratis Hot Shot Progressive videoslots, kolla in freeplay-versionen där du inte behöver placera några riktiga kontantsatsningar.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Hot Shots

Title Hot Shots
Game Platform iSoftBet
Coin Values 0.01 - 1.00
Free Spins Yes
Game Features Multipliers
Reels 5
Rows 3
Technology HTML5
Ways to Win 243
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Las Vegas Spinna
Slots Victorious

Victorious

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Victorious från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Sparks Slot

Sparks

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Sparks från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Penguin City

Penguin City

Välkommen till videoslotten Penguin City där du kan vinna från alla håll med sticky wilds, staplade wilds och ett Penguin Escape bonusläge

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

Wixx

Wixx

Wixx slot från NolimitCity både påminner om ett antal andra slots och har egenskaper som gör spelet unikt

Game 3D Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Caribbean Stud Poker

Caribbean Stud Poker

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska Caribbean Stud Poker från NetEnt och som du kan spela gratis här

Bordsspel Gratis

Läs mer