SmultronSpel
Hockey Hero

Hockey Hero

Av alla sporter i världen är det Ice Hockey som slår oss som det konstigaste. Vi undrar hur det utvecklades, en eklektisk blandning av amerikansk fotboll, spelad med skridskor, på is. Inte bara det utan spelet uppmuntrar faktiskt slåss under matchen, med bara en straff på fem minuter, om du inte tar bort din hjälm, vilket får dig ytterligare två minuters straff.

Hockey Hero ger dig en möjlighet att spela på fem rullar och tjugofem vinstlinjer, samtidigt som du erbjuder ett enormt fast första pris på 20 000 mynt. Det andra priset är hälften så stort - 10 000, vilket inte desto mindre är tillfredsställande med tanke på det stora antal jackpottar som finns på marknaden totalt sett på marknaden.

Drömmer du om att leva ett lyxigt liv? Fantaserar du om att vinna miljoner och ha råd med allt du vill? I så fall kan Mega Fortune Dreams vara spelet för dig. Detta NetEnt-spel är ett av de mest populära spelautomaterna på internet, och det är inte svårt att se varför; trots allt är detta ett av få onlinespel som faktiskt kan betala ut miljoner under en enda snurr.

Under matchen

Detta konstiga inofficiella system kallas helt enkelt 'koden'. Det är en stor oavgjort för sporten och det är något som alla spelutvecklare kan förstå, eftersom deras spel alla kräver ett stort drag för att få spelare in.
Så lika förvirrande som Ice Hockey kan vara, det gör dock en bra idé för ett spelautomat med sporttema och ett som inte är så vanligt. Endast Playtechs "Ice Hockey" -spel kommer verkligen att tänka på som en stor titel med detta tema.

Tja, Genie Jackpots är ganska ett intressant slotsspel, för att vara säker. Men spela med försiktighet - skrattet från vad som förmodligen är den titulära djinnen låter i bästa fall dubbelkant, ond i värsta fall. Håll kontroll över dina frestelser och önskningar om du vill satsa på ett ansvarsfullt sätt antar vi ...

Push Gaming, tillverkare av det underhållande underhållande Bonus Beans-spelet, har tydligt sett ett gap på marknaden. De har också producerat ett fantastiskt spelautomat och delat många av mekanikerna med deras framgångsrika Meet the Meercats-spel som har utvecklat ett lojalt fan som följer online som både riktiga pengar och gratis spelmaskiner.

Hockeyhjälten äger rum i en enorm ishall, med flaggor av framgångsrika ishockeyländer som pryder väggarna och brännande fans som alla sjunger sitt stöd för sin hjälte. Rullarna framställs på ett smart sätt som knäckt is för att använda temat, även om detta bara visas på symbolerna med låga betalkorts och inte på de högre betalande ikonerna. Alla de stora vinstsymbolerna är skräddarsydda, det finns en hockeypuck, hjälm och skridskor förutom de tre Hockeyhjältarna själva.

Om det alls finns ett spel som bara de modiga kan spela, är detta utan tvekan hockey. De traumor du kan uthärda när du spelar det, de träffar du kan få av fiendens spelare är oerhört smärtsamma. Om du inte är rädd för blåmärken och träffar, är vägen öppen för dig, särskilt om du är en flitig spelare som behöver hämta lite heta pengar på det iskalla fältet på väg till din fiendes portar.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Hockey Hero

Title Hockey Hero
Game Platform Push Gaming
Technology HTML5
Rows 4
Reels 5
Min / Max Bet 0.40 - 100.00
Lines 40
Game Features Stacked High Wins, Hold and Re-Spins
Free Spins Yes
Theme Hockey
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Pengar
Spilleautomater Viking Vanguard

Viking Vanguard

Norske spilleautomater Viking Vanguard. Vinn store jackpotter på Norges beste kasinoer med lisens

Läs mer

Power Plant

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Power Plant från Yggdrasil och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Gods of Giza

Gods of Giza

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Gods of Giza från Quickfire och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Xmas Joker

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska spelautomaten Xmas Joker från Play´N Go och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet Joker

Klicka här och spela gratis

3 Blind mice

3 Blind Mice

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten 3 Blind Mice från Leander Games och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis