SmultronSpel
Heroes of Spin

Heroes of Spin

Heroes of Spin är en Blueprint Gaming slot med 5 rullar och 25 vinstlinjer. Baserat på en kvartett superhjältar handlar det här om Free Spin Bonus-funktionen där du börjar med 12 gratis spins. Beroende på vilken superhjälte utlöst funktionen kommer du att dra nytta av delade symboler för större vinnande kombinationer, frusna vildar, skiftande rullar, sprida vildar och retriggers med upp till 60 gratis spins tillgängliga totalt.

Stämmer du ständigt på din tur och blir frustrerad när du rullar hjulen bara för att sluta med inga vinster? Skräck inte, hjältarna i Spinopolis är här för att rädda dig och bekämpa de onda krafterna på rullarna för att förvandla din lycka och se till att dina förmögenheter är omvända för att njuta av vinst efter seger istället.

Om det du vill ha är en enkel spelautomat med några moderna inslag, så är den här lågvolatilitetsplatsen rätt för dig. Sizzling Hot är ett klassiskt tema Novomatic-utgåva som verkligen ger en minnesvärd och anmärkningsvärd online slotsupplevelse.

Lycka till och se till

Spins hjältar ser precis hur du kan tänka dig, det är en superhjälteplats med en enkel design som ser ut som om den kommer rakt ur en serietidning. Slotmaskinen har fyra olika hjältar, varav 3 är män som slår mot de onda krafterna på natten för att få dig att vinna.

Designen är strålande vi måste säga, Blueprint Gaming har lagt mycket arbete i den här spelautomaten. Bakgrunden till dina rullar är en livlig stad på natten, ser ut att det kan vara New York City och superhjältarna står på vänteläge på hjulen för att hjälpa dig att bekämpa brott. Du kommer bara att bli en hjälte själv genom att spinna dessa rullar, så vad väntar du på?

Spins hjältar är ett nytt sätt att spela spelautomater online - det erbjuder ett spelautomat med olika bonusar, funktioner och vinnande kombinationer. Inte bara kan du belönas med varje hjuls snurr, men titta till höger om rullarna och de tre åttkantiga staplarna fyller med ikoner varje snurr du tar - vilket betyder att det finns ännu fler sätt att vinna.

Alla typer av spelare kommer att njuta av Heroes of Spin eftersom det är ett enkelt spel att spela och låter dig spela för små insatser eller stora insatser. När vi spelade lyckades vi snurra wilds, gratis spins och bonusen vid många tillfällen, vilket gjorde det till en vinnare i våra ögon.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Heroes of Spin

Title Heroes of Spin
Game Platform Blueprint Gaming
Technology HTML5
Rows 3
Reels 5
Min / Max Bet 0.25 / 100.00
Lines 25
Game Features Multipliers
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau
Slot Lady Robin Hood

Lady Robin Hood

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Lady Robin Hood från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Triple bonus Spin and Win

Triple Bonus Spin and Win

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Triple Bonus Spin and Win från Play´N Go och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Turn it up

Turn it up

Turn It Up är ett slotspel med 5 hjul och 10 vinstrader samt 3 symboler per hjul. Funktioner inkluderar Wild-symboler, Gratisspelfunktion

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

Svenska spelatuoamter Jokerizer

Jokerizer

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Jokerizer från Yggdrasil och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Joker

Klicka här och spela gratis

Viking Runecraft

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Viking Runecraft från Play´N Go och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis