SmultronSpel
Henry VIII

Henry VIII

Henry VIII är en fem hjulsport med tre rader och tjugo fasta vinstlinjer; Det finns en färgstark och cartoonish design till detta spel med de guldramade rullarna som sitter mot bakgrund av ett frodigt palatsinteriör - Henry själv kollar över förhandlingar från nedre högra hörnet.

Symbolerna med högt värde representeras av en ridder till häst, spelets logotyp, en hjälm, en krona på en kudde. ett tält och en utsikt över Henriks slott; J, Q och K och de lägre värdena.

Book of Ra Deluxe har ett gammalt egyptiskt tema med pyramider i sikte. Du kommer att behöva söka igenom pyramiderna för att upptäcka dolda faraos skatter. Symbolerna kommer att få dig till ett äventyrs humör och de inkluderar skattejägaren, boken Ra, Scarabs och Sarcophagus. Du kommer också att stöta på generiska pokervärden som de som används för online blackjack-spel, men i hieroglyphic font.

Rese tillbaka i tid

Låt oss komma tillbaka till medeltida tider i England när Henry VIII var den kraftfulla härskaren i detta land. Henry VIII är ett roligt online spelautomat skapat av Inspired Gaming. I detta online-spel spelar spelarna färgglada, detaljerade visuella element, inklusive livliga animationer. Spåret har en klassisk inställning av rullar och har åtta grundläggande symboler.

Jesteren fungerar som en vild symbol som kan ersätta alla grundläggande symboler för att hjälpa spelare att skapa en vinnande linje. Kungen själv är bonus symbolen. Få tre av dem var som helst för att aktivera en av de tre funktionerna - kungen spinner royal roller eller wild joker spins. Var och en representerar ett Free Spins-läge med olika specialfunktioner.

Henry VIII online slot av Inspired Games visar en av Englands spännande monarker, främst i förhållande till hans 6-äktenskapsrekord under hans regeringstid. Även om några av dessa äktenskap gick ner i historien som kontroversiella angelägenheter, kommer denna tecknadbaserade 20-linjersportplats med en mindre allvarlig tanke på de saker som är viktiga. Här är Henry Viii avbildad som en jolly och välvillig kung som utdelar spelare med slumpmässiga hjulmodifierare och uppkopplade Free-Spins.

Resa tillbaka i tid till en stor era som är under kung Henry VIII Englands regeringstid. Du är bättre redo för en kunglig och en utsökt spelupplevelse av Inspired Gaming. Spelautomaten har imponerande visuella bilder, lika utmärkta ljudeffekter och 20 fasta linjer som kan leda till stora utbetalningar. Förutom linjerna har slottet sin uppsättning unika egenskaper och bonusar.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Henry VIII

Title Henry VIII
Game Platform Inspired Gaming Group
Technology Flash
Rows 3
Reels 5
Min / Max Bet 0.20 / 250
Lines 20
Game Features Multipliers
Free Spins Yes
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 4/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Guld Macau
American Roulette gratis

American Roulette

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska American Roulette från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Bordsspel Gratis Roulette Gratis

Klicka här och spela gratis

Spina Colada

Spina Colada

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Spina Colada från Yggdrasil och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Pai Gow Poker

Pai Gow Poker

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska Pai Gow Poker från Play'n Go och som du kan spela gratis här

Game Bordsspel Gratis Videopoker Gratis

Klicka här och spela gratis

Spin Sorceress

Spin Sorceress Online Slot

Play SSpin Sorceress Online Slot and enjoy the magic and beauty hidden within the reels

Läs mer

Wins of Fortune

Wins of Fortune

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Wins of Fortune från QuikSpin och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis