SmultronSpel
Grizzly Gold

Grizzly Gold

Blueprint slots kännetecknas primärt av dess slumpmässiga slumpmässiga funktioner som ofta ingår i huvudspelet som kan eller inte kommer att utlösa följande aktivering av en animering. Grizzly Gold har dock inget av det och är, i motsats till de flesta andra Blueprint-slots, ganska enkel och rakt framåt som du kommer att se.

Få kulturer är så fyllda med lyckliga charmar som den irländska folkloren. Från leprechauns till regnbågar i himlen, pottar av guld och fyrklöver, bara välj din pick. Irländsk kultur har också naturligtvis blivit ett populärt tema bland både spelare och spelutvecklare. Vi är här för att diskutera en av Blueprint Gaming's ta på temat: Slots O 'Gold, och ge dig några tips för att se till att Irlands berömda tur är på din sida.

Kan även samla en progressiv jackpot

Förväntat på ett bråkigt och boisteröst soundtrack blev vi lite förvånad över den lugna, nästan zen-liknande musik som presenterades i det här spelet. Det är också ganska glädjande för ögat med sitt hösttema och förtrollande guldfärgade skogsbild. Mekaniskt är Grizzly Gold en 1024 vinnarspel med 5 hjul, 4 rader som levereras med 96% RTP.

Djupt i vinterskogen rör sig något från sin viloläge. Wolver, bergslöjor, ugglor och en älg stalkar de fem rullarna i Grizzly Golds video slot från spelautomaten Blueprint Gaming. Men deras dag kommer att vara störd av en stor grizzlybjörn. Han kan inte vara någon vän till de andra varelserna som bor i denna vildmark, men inte panik, eftersom han kommer att hjälpa spelarna ut genom att tilldela gratis spel.

Plus, hans gyllene paw print är en värdefull vild symbol. Du kan till och med samla en progressiv jackpot i slutet av varje snurr. Detta är en vackert utformad spelautomat där djuren presenteras i en fotorealistisk stil som poppar ut ur hjulen när de blir en del av en vinnande kombination för att lägga till ännu mer drama.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Grizzly Gold

Game 3D Slotmaskiner Gratis Guld
Jackpot 6000

Jackpot 6000

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska fruktmaskinen Jackpot 6000 från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Sverige Baccarat

Baccarat

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska blackjack Baccarat från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Bordsspel Gratis

Klicka här och spela gratis

Worms Reloaded

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Worms Reloaded från Blueprint Gaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Golden Tiger

Rocky's Gold

Om du letar efter ett spel där du bokstavligen kan slå betalt smuts, kolla in de fem hjul och 20 pyaliner av Rocky's Gold, från Northern Lights Gaming

Game 3D Slotmaskiner Gratis Guld Spinna

Klicka här och spela gratis

Gratis slot 300 Shields

300 Shields

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten 300 Shields från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis