SmultronSpel
Grand Spinn

Grand Spinn

Grand Spinn är den kommande NetEnt-utgåvan med 3 rullar och 1 vinstlinje. Spelet kommer att släppas den 24 juli och det vi vet hittills är att det kommer fullspäckat med en intressant Nudge-funktion, fantastiska Multiplier Wilds och inte en, utan tre lukrativa jackpots. Det är också värt att nämna att Grand Spinn-spelautomaten finns i två varianter, det vanliga Grand Spinn-spåret och Grand Spinn Superpot-spåret som har en stor progressiv jackpot.

Med så många givande funktioner är Grand Spinn-slot ett anmärkningsvärt nytt tillägg till NetEnt: s ständigt växande samling jackpotspel som Arabian Nights, Mega Fortune Dreams och Mega Fortune. Det som gör detta spel ännu mer speciellt är att varje enskilt snurr på Grand Spinn-rullarna kan utlösa en massiv jackpot-vinst samt ge Multiplier Wilds och nudging hjul för mer generösa vinster.

Vilket har en stor progressiv jackpot

Grand Spinn är mestadels ett klassiskt spel, men det gör det på ett mycket mer elegant sätt. Det är inspirerat av Art Deco-rörelsen från början av 1900-talet, som respekteras till denna dag för dekorationerna som används och era tiders elegans. Det syns i symbolerna som visas på rullarna, även om de fortfarande är baserade på frukt.

Om du gillar ett bra 3-hjuls-spel, vilken bättre spelautomat att testa, än ett som Grand Spinn, som erbjuder stora progressiva jackpotter och spännande vilda med multiplikatorer. Förutom vildsymbolen finns det flera klassiska symboler som en sju symbol, en vattenmelon, en apelsin, en plommon, körsbär och en bar symbol.

Grand Spinn tar dig med på en allvarlig snurrning tillbaka i tiden i denna plats från NetEnt som är utsmyckad i ett lyxigt Art Deco-tema. Inställningen av detta spel är lika klassisk som inspirationen av spelet och innehåller tre rullar och tre rader samt en enda vinstlinje, precis som många av de första spelautomaten som någonsin har existerat.

Grand Spinns höjdpunkter är inte bara tilltalandet utan också multiplikatorens vilda, nudge-funktionen samt jackpotfunktionen som har en mini-, midi- och mega-jackpot som potentiellt kan vinnas.

Multiplikatorns vilda symbol kan visas var som helst på rullarna en till tre och kan ersätta alla symboler utom pil- och jackpotsymbolerna. En multiplikator wild på den vinnande linjen multiplicerar vinsten med två, två multiplikator wilds multiplicerar vinsten med fyra och tre multiplikator wilds multiplicerar vinsten med åtta.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Grand Spinn

Game Jackpot Fruktmaskiner på Nätet
Mercy of the Gods

Mercy of the Gods

Bortsett från att ge alla sorters generösa rikedomar och svindlande utbetalningar ser Guds Mercy också väldigt visuellt tilltalande ut som förväntat från NetEnt

Game Spelmaskiner på nätet Mysterium

Klicka här och spela gratis

Mystery Spin Deluxe MegaWays

Mystery Spin Deluxe MegaWays

Mystery Spin Deluxe är en intressant spelautomat som kombinerar en klassisk design med moderna spelfunktioner

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

Jackpot 6000

Jackpot 6000

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska fruktmaskinen Jackpot 6000 från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Leprechaun Goes to Hell

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Leprechaun Goes to Hell från Play´N Go och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Lucky Twins

Lucky Twins

Lucky Twins online slot är ett coolt och underhållande, orientaliskt tema casino spel skapat genuint av Microgaming slot experter

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis