SmultronSpel
Foxin Twins

Foxin Twins

Foxin Twins är den femte Nextgen har producerat med vår furry vän, deras tecknade räv. Inledningsvis såg vi Foxin 'Wins, sedan Foxin' Wins Again med fler slumpmässiga funktioner än Foxin 'Wins Christmas and Football.

Nu kan du tänka att det finns två rävar och du skulle ha rätt, men det är inte orsaken till namnet - det finns faktiskt 2 rutor i spel här. Gridarna bygger i grunden på Foxins Wins Again-version med samma tecknadmusik och ljudeffekter och reeluppsättningarna som införs över en bild av deras bostad, Foxin Manor. Hot Safari har 2 hjulsatser med 5 rullar och 3 rader stycken över vilka vi får 50 betalande linjer.

Spela på två uppsättningar hjul på samma gång

De söta lilla revarna från Foxin-serien är tillbaka, och den här gången ger de oss möjlighet att spela på två uppsättningar hjul på samma gång. Några roliga funktioner kan hittas inuti, tillsammans med vanliga söta rävar och grafik från de andra spåren. Foxin Twins erbjuds av NextGen, samma som andra serier i serien.

Sizzling Hot Deluxe gör vad det gör perfekt. Tyvärr är vad det gör mycket grundläggande. Som ett resultat är det en bra maskin för dem som gillar sina slots enkla. Men kanske besviken om du är van vid att spela de moderna spelautomaterna med alla klockor, visselpipor och fläckar.

Det är trevligt att titta på, låter bra och om du inte förväntar dig att du ska klara dig med smarta sidspel och flashiga bonusar kan det vara den perfekta platsen för dig.

Talar om funktioner spelar de en stor roll i den här spelautomaten, och du kan betala extra för att få dem mer sannolikt att utlösa. Scatters, massor av gratis spins, wilds och upp till 20x multiplikatorer, de fungerar tillsammans och de är spännande att utlösa.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Foxin Twins

Title Foxin Twins
Game Platform NextGen Gaming
Free Spins Yes
Game Features Multipliers
Lines 50
Reels 10
Rows 3
Technology HTML5
Graphics 6/10
Sound Effects 6/10
Entertainment 7/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Pengar
Book of Souls

Book of Souls

När du spelar Book of Souls-spelautomaten kommer du att transporteras djupt in i guatemalska djunglar där du placeras i skorna från Lara Jones

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis

Grizzly Gold

Grizzly Gold

Grizzly Gold är en 1024 win-all-ways slot med 5 hjul. Du kan till och med samla en progressiv jackpot i slutet av varje snurr

Game 3D Slotmaskiner Gratis Guld

Klicka här och spela gratis

Hot Nudge

Hot Nudge

Detta spel Hot Nudge innehåller glansiga 5 hjul. Varje hjul ger dig mängder av kul och fartfylld action

Game Slotmaskiner Gratis Las Vegas Pengar

Klicka här och spela gratis

Ave Caesar

Ave Caesar

Här har vi en mer att demonstrera från Leander Games, den heter Ave Caesar och den är laddad med bonusfunktioner

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

Super Joker

Super Joker

Pragmatic Spelar har lagt till sin samling av gamla skolan fruktmaskiner med Super Joker

Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet Pengar

Klicka här och spela gratis