SmultronSpel
Fortune Fireworks

Fortune Fireworks

Med spelet Fortune Fireworks som drivs av programvaran Leander Games får spelarna fira det kinesiska nyåret med prickande fyrverkerier och ännu viktigare med stora vinster. Detta Leander Games-driven slot har en RTP på cirka 95,98%, vilket är ganska gynnsamt. Spelare kan här förvänta sig vinster över 5 rullar och 10 vinstlinjer som visas i spelet.

Skulle det inte vara bra om du hade en magisk joker som du kan använda för att förvandla det skräp som livet snurrar dig till vinnande kombinationer? Nu kan du ha just det tack vare "Mega Joker" ett roligt och potentiellt lukrativt spelautomat från Novomatic. Det finns massor av saftiga betal-bord-priser tillgängliga för att snurra in dina favoritfrukter som meloner, druvor, körsbär, citroner, apelsiner och plommon, medan Mega Joker har kraften att tilldela omedelbara priser och förvandla icke-vinnande snurr till vinnande.

Få fira det kinesiska nyåret

Leander Games skapade definitivt ett fantastiskt spel med sin Fortune Fireworks-spelautomat som potentiellt kan ge vinster värda upp till 250x spelares insats och ännu mer när fantastiska vinnande multiplikatorer används. Spelets huvudattraktioner inkluderar dess Exploding Wins-läge och dess Wild Blast-funktion som säkert kan ge snabba vinster.

Hot Sync är ett videoslotsspel utvecklat av Quickspin som återskapar en old-school-spelautomat på din dator så att du kan placera dina satsningar på hjulen och vinna stort, om lyckan är på din sida. Få bästa möjliga introduktion till spelmaskinvärlden och ta några risker om du vill låsa upp några överraskningar.

Denna Leander Games-driven slot handlar om firande, färgglada symboler och avkopplande spelvibber. Eftersom spåret Fortune Fireworks har det kinesiska nyårrelaterade temat, kommer det fullsatt av massor av färgglada, prickiga fyrverkerier som går i fjärran och visar nattens himmel. På rullarna kommer spelare att stöta på en serie smällare och fyrverkerier som visas i olika former, storlekar och färger.

5x3-rullarna snurrar och har 10 aktiva linjer, genom vilka spelaren potentiellt kan vinna upp till 250x total insats. Samtidigt lovar det att vara rättvist gentemot spelare, och med en RTP på 95,98% på plats, skulle jag säga att de gör det bra där. Som större funktioner implementerade utvecklaren wilds, Exploding Wins och a Wild Blast.

Det är ett tema som firar nyåret i den kinesiska versionen av det. Det involverar fortfarande massor av fyrverkerier, som du ser gå av på nattens himmel i bakgrunden. På rullarna finns det en blandning av fyrverkerier och smällare, i flera varianter och färger. Det är en design som kommer att bli roligare för de flesta med en kombination av rött, guld och grönt, vilket verkar typiskt för den kinesiska nischen.

 

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Fortune Fireworks

Title Fortune Fireworks
Game Platform Leander Games
Theme Asian, Chinese, Fireworks
Technology HTML5
Rows 3
Reels 5
Min / Max Bet 0.10 - 10.00
Lines 10
Jackpot No
HD No
Game Features Exploding Wins, Wild Blast
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau Spinna
Da Vinci Diamonds

Da Vinci Diamonds

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Da Vinci Diamonds från High 5 Games och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

3 Blind mice

3 Blind Mice

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten 3 Blind Mice från Leander Games och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Svenska slots Lucky Leprechaun

Lucky Leprechaun

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Lucky Leprechaun från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

The Legend Of Shangri La

Spela på The Legend Of Shangri La-spelautomaten och på många fler av de populäraste kasinospelen online. Glöm inte att titta närmare på listan i roulettekategorin

Game Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Demolition Squad

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Demolition Squad från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis