SmultronSpel
Fish and Chips

Fish and Chips

Pariplay har utformat ett spel med samma namn och även om det kallas Fish & Chips, har detta spelautomat inget att göra med den lokala chippyen. Spelet går till ett klassiskt undervattens tema och det finns massor av intressanta tecken på rullarna. Spelet består av fem hjul, tre huvudrader och tjugofem betal-linjer. Den har ett undervattens tema med massor av färg och arter av havslevande.

Du kommer att bli förvånad över att namnet på spelet Fish & Chips inte har något att göra med mat. Dess huvudtema är undervattensvärlden och dess invånare. Fish & Chips online kasinospel har en traditionell layout för de flesta videoslots - 5 rullar och 3 rader och 25 vinstrader att satsa på. Du fattar rätt beslut när du väljer PariPlay gratisspela för att bara spela för skojs skull. Reglerna och designen är inte överväldigande som gör att du bara kan njuta av spelet.

Om du har spelat ett antal slots, vet du redan hur olika olika spel kan vara. Medan mekanikerna för slots är i stort sett desamma oavsett speltyp, varierar designen av grafik, funktioner och andra element mellan olika utvecklare och de olika titlarna de producerar. Även om det finns några teman som är väl utvecklade, som egyptiska tema-slots som Cleopatra och Book of Dead, eller irländska tema-slots som Rainbow Riches, finns det fortfarande några nya teman som dyker upp då och då för att överraska dig.

Undervattens värld

Liksom många andra av sina online-motsvarigheter, består Fish and Chips av 5 härliga rullar, 3 rader och en härlig tjugofem vinstrader. Överraskande nog handlar detta spel inte nödvändigtvis om havet mellanmål utan har snarare ett undervattens-tema som innehåller bläckfisk och annat vattenlevande liv.

Symbolerna och karaktärerna som bor på spelbrädet är känsliga och utformade för att se ut som vänliga djur, vilket skapar en övergripande njutbar spelupplevelse online. Denna kooky 5-rulle har en topphatt som bär haj, skattkartor och en hel rad andra symboler som ofta kan placeras längst ner på havsbotten.

Då har du mer än troligt haft din rättvisa andel fisk och chips. Pariplay har designat ett spelautomat med samma namn och även om det heter Fish & Chips, har detta spelautomatspel ingenting att göra med den lokala chippy. Spelet går till ett klassiskt undervattens-tema och det finns massor av intressanta karaktärer på rullarna.

Det finns ingen progressiv jackpot här, och även om spelet RTP står på över 95%, eller 95,08% för att vara exakt, finns det spel som har kapacitet att utbetala till en högre takt. Det borde dock inte förhindra dig, och det finns fortfarande mer än tillräckligt med funktioner för att göra detta till ett spel som är värt att spela.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Fish and Chips

Game Slotmaskiner Gratis Djuren
Temple of Luxor

Temple of Luxor

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Temple of Luxor från Genesis Gaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Totem Lightning Power Reels

Totem Lightning Power Reels

Den kan komma att ändras när Totem Lightning Power Reels har funnits med ett tag. Vi gillar verkligen denna slot på nätet, speciellt mycket tycker vi om den coola funktionen

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis

Spelautomater gratis Royal cash

Royal Cash

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Royal Cash från Rival och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Royal Masquerade

Royal Masquerade

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Royal Masquerade från Play'n Go och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Kronos

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Kronos från Williams Interactive och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis