SmultronSpel
Fire vs Ice

Fire vs Ice

Detta spel utvecklats av Pariplay och har 5 rullar och 25 vinstrader. Det ger också tävlingen mellan eld och is i förgrunden. Men för överlägsenhet kan vi bara ha en vinnare. Det kommer att bli elden eller isen? Låt oss ta reda på.

Om det du vill ha är en enkel spelautomat med några moderna detaljer som kastas in, så är denna låga volatilitetsplats precis rätt för dig. Sizzling Hot, som drar den ur väskan när det gäller nostalgi är ett klassiskt tema Novomatic-utgivande som verkligen ger en minnesvärd och anmärkningsvärd online-upplevelse.

Många sätt att vinna stort

Utnyttja elementen på sätt som du trodde bara fanns i din fantasi med Fire Vs Ice: en spelaut till dig via kraften från online-utvecklarna Pariplay. Fans av elementen och sakerna av den naturen kommer utan tvekan att underhållas noggrant av denna spelautomat, den har alla inre arbeten med en säker eld hit. Fire Vs Ice är lika vacker som den är framgångsrik, och sätter in valuta som du aldrig visste funnits tidigare. Du kan kalla det magi, eller bara kalla det Fire Vs Ice. Var och en av symbolerna i denna spelautomat representeras av, eld och isrelaterade symboler.

Om du råkar leta efter den bästa sajten att uppleva Fire Vs Ice på, kanske vi föreslår att du spelar det här slotet på Rose Slots? Detta är en 3D-plats som kan vara ganska fascinerande ibland, tänk på det. Stärk dig själv för ett klassiskt online kasinospel med spännande vändningar som ger många sätt att vinna stort. Med videosloten Fire & Ice verkar Amatic ha guld igen.

Fire & Ice behåller de klassiska slotsvisualerna och funktionerna du kan förvänta dig av ett gammalt skolformat spel, men ansluter det tillsammans med bara en touch av modern stil. Utöver detta finns det några gameplay-förfrågningar som introduceras, liksom en hel del bonusfunktioner, som omedelbart kan vända spelet och utlösa en jackpot om du har tur.

En bättre förståelse av Fire & Ice kan hittas i vår fullständiga recension av det här spelet, eftersom vi säkert tror att detta är en riktigt pengar online slots release som är väl värt att hålla ett öga på.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Fire vs Ice

Title Fire vs Ice
Game Platform Pariplay
Reels 5
Min / Max Bet 0.25 / 12.50
Lines 25
Jackpot No
HD No
Free Spins Yes
3D No
Technology HTML5
Graphics 6/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game 3D Slotmaskiner Gratis Spinna
Puss N Boots

Puss N Boots

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Puss N Boots från Red Tiger och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Ninja Ways

Ninja Ways

Ninja Ways är en videospår med sex hjul, fyra rader och 4.096 sätt att vinna. Huvudfunktionerna inkluderar vilda substitutioner

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis

Spinsane

Spinsane

Gör dig redo att gräva på månen i NetEnts senaste vargspelsspel Spinsane slot. Låt oss gå med flödet och se var denna galning leder oss

Game 3D Slotmaskiner Gratis Djuren

Klicka här och spela gratis

Fire vs Ice

Fire vs Ice

Utnyttja elementen på sätt som du trodde bara fanns i din fantasi med Fire Vs Ice: en spelaut till dig via kraften från online-utvecklarna Pariplay

Game 3D Slotmaskiner Gratis Spinna

Klicka här och spela gratis

The Ruby

The Ruby

Ruby är en klassisk plats som använder fruktmasksymboler och den har två separata bonusfunktioner, och en av dem kan tilldela en av tre jackpots eller utlösa ett gratis spinspel

Game 3D Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis