SmultronSpel
Fairytale Legends Mirror Mirror

Fairytale Legends Mirror Mirror

Fairytale Legends: Mirror Mirror är en videoslot med 243-insatsvägar, 5 hjul och 3 rader som har slumpvisa funktioner, bonusfunktioner och Mirror Re-Spins. Det spelas med 243 insatsvägar, 1 - 10 nivåer (10 mynt per nivå) och olika myntvärden.

 • Det finns inga insatslinjer.
 • Insatsnivån väljs genom att använda Nivå-väljaren.
 • Myntvärdet väljs genom att använda Myntvärde -väljaren.
 • Mynt visar antalet mynt som finns tillgängliga att satsa.
 • Maxinsats spelar spelet med 243 insatssätt, den högsta insatsnivån och det aktuella myntvärdet. När man spelar på en lägre insatsnivå, måste man klicka på Maxinsats två gånger för att spela rundan med den valda nivån.
 • Autospel startar spelet automatiskt för det valda antalet omgångar.
 • Vinnande kombinationer och utbetalningar görs i enlighet med Vinsttabellen.
 • Matchande symboler någonstans på minst 3 intilliggande hjul (för spelets logosymboler på minst 2 intilliggande hjul) med början på hjulet längst till vänster och vidare mot höger är en insatsradvinst.
 • Insatssättvinster betalas om de är i följd från hulet längst till vänster till höger.
 • Endast den längsta matchande kombinationen per symbol betalas ut.
 • Fler insatssättvinster skapas när ytterligare exempel av symbolen visas på samma hjul som skapat den längsta insatssättvinsten.
 • Det går att vinna på max 3 olika symboler samtidigt i huvudspelet.
 • En symbolvinst motsvarar värdet som visas i Vinsttabellen multiplicerat med insatsnivå och det antal gånger som den symbolen visas på var och ett av hjulen.
 • En insatssättvinst i mynt är lika med värdet som visas i Vinsttabell multiplicerat med insatsnivån.
 • En insatssättvinst i betalningsmedel är lika med vinsten i mynt multiplicerad med myntvärdet.
 • Slumpmässiga funktioner och bonusfunktioner spelas med samma insatsnivå och myntvärde som den runda som aktiverade dem.
 • Mirror Re-Spin och bonusfunktionerna kan inte aktiveras under slumpvisa funktioner.
 • I slutet av slumpfunktioner och bonusfunktioner läggs den totala vinsten till den runda som aktiverade funktionerna.
 • Alla fem hjul innehåller ett antal intilliggande positioner som, för varje ny runda, ersätts slumpmässigt med en av medelvinstsymbolerna förutom spelets logotypsymbol.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Fairytale Legends Mirror Mirror

Title Fairytale legends mirror mirror
Game Platform NetEnt
Technology HTML5
Rows 3
Reels 5
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Spelmaskiner på nätet Macau Pengar
Divine Dreams

Divine Dreams

Vid den tiden misslyckas Quickspin och Divine Dreams totalt. Med detta sagt har maskinen mycket hög volatilitet och även med 243 vinstlinjer

Game Spelmaskiner på nätet Mysterium

Klicka här och spela gratis

Giant Gems

Giant Gems

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Giant Gems från Nextgen Gaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Instant Greyhounds

Instant Greyhounds

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska virtuell kapplöpningar Instant Greyhounds från Leap Gaming och som du kan spela gratis här

Game Virtual Racing

Klicka här och spela gratis

Spelautomater Witchcraft

Witchcraft

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Witchcraft från Fuga gaming technologies och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Alibaba and the 40 Thieves spelautomater

Alibaba and the 40 Thieves

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Alibaba and the 40 Thieves från Leander games och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis