SmultronSpel
Eye of Horus

Eye of Horus

Eye of Horus är ett icke-progressivt spelautomat som kommer till dig av Reel Time Gaming som har 10 vinstlinjer över 5 hjul. Du transporteras tillbaka till det forna Egypten där du kommer att söka hjälp från Horus öga, som är Egypts himmel och kunggud. Sök gudernas hjälp och lägg alla chanser på din sida att vinna stort på rullarna.

The Book of Ra är en enkel slotmaskin med några fina funktioner. Gamla Ra-symbolen och gamble-funktionen är tillägg som gör det roligt att spela och möjligheten att slå stort med bonusen ger lite spänning. Det är också en av de mest populära slots där ute med klassisk status och flera uppföljare.

Sök gudarnas hjälp

Du kommer att möta antika egyptiska föremål när spelet utvecklas. Det är i slutändan upp till dig att söka hjälp av den mäktiga Horus. Kommer du att ta rikedomarna från de korrupta faraonerna och behaga gudarna?

Eye of Horus, vem vet inte det här spelet? Efter populär efterfrågan erbjuder Winfest nu spelarna denna klassiska spelautomat av Reel Time Gaming online. Eye of Horus får dig att känna att du reser tillbaka i tiden tusentals år. Gå på ett gammalt äventyr och upplev hur det var att leva i den egyptiska eran. Gå på en fantastisk resa och upptäck pyramiderna, hieroglyferna och träffa farao. Den mäktiga guden Horus ser till att dina belöningar är fantastiska.

Försök att samla så mycket matchande antika symboler som du kan. På detta Spelautomat för Reel Time Gaming kan du bestämma hur många vinstlinjer du vill använda. Det finns två speciella symboler. Horus själv är en vild symbol. Han länkar till alla andra symboler. Horus-palatset är scatter-symbolen. När du lyckas hitta tre av dem får du tillgång till tolv bonussnurr. Under dessa bonussnurr blir guden Horus ännu kraftigare än tidigare. Om du vill bli bekant med denna spelautomat kan du spela den gratis innan du spelar för riktiga pengar.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Eye of Horus

Title Eye of Horus
Game Platform Merkur
Free Spins Yes
Technology HTML5
Symbols Egyptian symbols
Rows 3
Reels 5
Reel Type Video slot reels
Lines 10
HD No
Ways to Win 10
Game Features Wild substitutions
3D No
Bet Levels 1
Coin Values 0.01
Jackpot No
Wheels 5
Graphics 3/10
Sound Effects 3/10
Entertainment 6/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau Spinna Pengar
Village People Macho Moves

Village People Macho Moves

Fläktar av 70-talets populära klassiker kommer att vara i deras element som spelar den senaste platsen från Microgaming, Village People Macho-rörelserna

Game Slotmaskiner Gratis Macau Spinna

Klicka här och spela gratis

Mr Illusio

Mr Illusio

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Mr Illusio från Fuga Gaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Spartacus Legendary Warrior

Spartacus Legendary Warrior

Spartacus Legendary Warrior är enligt min mening en utmärkt plats som erbjuder en potentiell 3.125x multiplikator på varje gratissnurr

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

Mystery Spin Deluxe MegaWays

Mystery Spin Deluxe MegaWays

Mystery Spin Deluxe är en intressant spelautomat som kombinerar en klassisk design med moderna spelfunktioner

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

Bookie of Odds

Bookie of Odds

Det finns 10 vinstlinjer i Microgams Bookie of Odds online-slots, vilket ger spelare en stor vinnande potential

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis