SmultronSpel
Extra Juicy

Extra Juicy

Extra Juicy har det som krävs för att få folk att uppmärksamma, men det är bara under de fria omgångarna som spelet har något att erbjuda, så i långa perioder kan du bli uttråkad med det enkla basspelet.

Inspirerad av den gamla generationen av spelautomater är barer och klockor en riktig hyllning till de mest kända slotsna hela tiden, som den återvänder med absolut trovärdighet med dess grafik och symboler, men alla krydda med ett modernt spelsystem och riktigt fantastiskt bonusfunktioner; inklusive den kända Streak Breaker och naturligtvis de vanliga Wild and Scatter-symbolerna. Barer och klockor är spelet med överraskningar. Om du tycker att det ser ut som en klassisk, så måste du prova själv.

Symboler är stora och saftiga, och det är också potentiella vinster

Detta Pragmatic Play-spel är en plats att definitivt överväga. Extra Juicy fungerar på en 5x3 hjulsats med bara 10 fasta vinstlinjer och har en RTP 96,52%. All potential i detta spel kommer från dess ena funktionen; en fri omgång med allt fler vinnande multiplikatorer.

Tja, det finns inte så mycket att tänka på här. Det handlar om så enkelt som det blir när det gäller hjulmekanik och spel. Designen är också ganska rudimentär men symbolerna är stora och saftiga, och så är det potentiella vinster - och det är det här spelet handlar om.

När du har en plats som har möjlighet att leverera omedelbar multi-miljonärstatus, vem behöver då funktioner, animationer eller gimmick? Som du kan förvänta dig med ett spel med så stor potential är det otroligt flyktigt, så som alltid, var försiktig med din bankrulle. Medan den fria spinnrunda ganska ofta betalar tillbaka i spader, kan det också vara en krossande besvikelse.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Extra Juicy

Title Extra Juicy
Game Platform Pragmatic Play
Technology HTML5
Rows 3
Reels 5
Lines 10
HD Yes
Game Features Multipliers
Free Spins Yes
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet
Joker 10000

Joker 10000

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska spelautomaten Joker 10000 från Nyx och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Joker

Klicka här och spela gratis

Spelautomater Pyramid Quest for Immortality

Pyramid Quest for Immortality

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Pyramid Quest for Immortality från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Fortunes of Asgard

Fortunes of Asgard

Spela på Fortunes of Asgard-spelautomaten och på många fler av de populäraste kasinospelen. Vi rekommenderar starkt att du tittar närmare på roulette

Game Spelmaskiner på nätet Guld

Klicka här och spela gratis

Valletta Megaways

Valletta Megaways

Valletta Megaways levereras med en stor rulleuppsättning bestående av sex rullar och upp till fem rader, vilket skapar upp till 15 625 sätt att vinna på varje snurr

Game Slotmaskiner Gratis Macau Spinna

Klicka här och spela gratis

Temple of Nudges

Temple of Nudges

Temple of Nudges omfattar ett sydamerikanskt inspirerat tema Aztec kanske? Som placerar oss i vild djungeln, komplett

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis