SmultronSpel
Extra Chilli

Extra Chilli

Detta är en värld av Extra Chilli, en videoslot från Big Time Gaming som kommer med alla sex rullar och 117 649 sätt att vinna, vilket skulle vara spelekvivalenten i Scoville-skalan i en Carolina Reaper. Du kan satsa från ett lågt satsningsbelopp och spela på skrivbord, surfplatta eller mobil, i en spelautomat som är så flyktig att du kommer att se ofta vinster eftersom symbolnedgångar får symboler att ersättas av andra.

Det mexikanska temat är en viktig del av den brinnande appellen från Extra Chilli Megaways-slotten, men det är inte det enda spelet som har en liknande grund. Om du gillar det mexikanska temat kan du kanske titta på andra spelautomater som är fyllda med som sombrero-symboler, gitarrer, tequilor och tacos. Dessa inkluderar Lucha Maniacs, Spinata Grande, La Cucaracha och Tres Amigos.

Potentialen att landa dig stora vinner

Ingenting lämnas till slumpen: det finns en Free Spin-funktion som kan belöna dig med upp till 24 Free Spins och en Free Spins Gamble-funktion för att tjäna ännu fler gratissnurr. Extra Chili skriker hög volatilitet genom att erbjuda ett högsta pris på upp till 20000x ditt totala insatsbelopp på varje gratissnurr du spelar.

Sizzling Hot slots är ett annat spännande spel utvecklat av Novomatic. Det är ett traditionellt snyggt spel med fem rullar och spellinjer som är viktiga för att en spelare ska vinna. Spelet är ganska förenklat vilket gör det mycket lämpligt för de spelare som inte är så mycket att spela enorma mängder för att vinna stora såväl som nybörjarspelare.

Extra Chilli erbjuder en fantastisk Free Spins-funktion med potential att landa dig stora vinster, så om du gillar kryddig, flyktiga spel med mycket action, har Big Time Gaming rätt recept för dig. Kom bara ihåg att alltid hålla ett glas vatten nära dig.

Big Time Gaming värmer upp saker i onlinecasinovärlden! Det är det nya Extra Chilli-spelet som ger spelare en online-spelupplevelse som är het, het, het. Som en MegaWays online erbjuder spelet spelare över 100 000 sätt att vinna stort och få pengar till ett pris värt 50x din insats.

Big Time Gaming fortsätter att ge spelare spännande och innovativa spelupplevelser online. Megaways-formatet fortsätter att sticker ut bland andra online slots och erbjuder spelare möjligheten att utlösa över 100 000 potentiella vinnande sätt med varje snurr på hjulen.

Även om det finns gott om online-slots med ett mexikanskt Fiesta-tema, som Paco och Popping Peppers, skiljer Extra Chilli sig ut tack vare sitt unika format som erbjuder alla typer av generös vinnande potential. Du kommer säkert att älska att ge det här spelet ett snurr, eftersom spänningen aldrig slutar.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Extra Chilli

Title Extra Chilli
Game Platform Big Time Gaming
Game Features Cascading Reels, Multiplier, Feature drop,
Jackpot 250,000
Min / Max Bet 0.20 - 40.00
Reels 6
Technology HTML5
Theme Mexican
Free Spins Yes
Ways to Win 117,649
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Spinna
Glorious Rome

Glorious Rome

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Glorious Rome från iSoftbet och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Street Magic

Street Magic

När den svenska spelutvecklaren och utgivaren Play’n Go lanserar ett spel, så handlar det inte om en liten prestation – det Växjö-baserade företagets senaste spelsläpp Street Magic

Game Slotmaskiner Gratis Pengar Mysterium

Klicka här och spela gratis

Extra Chilli

Extra Chilli

Detta är en värld av Extra Chilli, en videoslot från Big Time Gaming som kommer med alla sex rullar och 117 649 sätt att vinna

Game Slotmaskiner Gratis Spinna

Klicka här och spela gratis

Las Cucas Locas

Las Cucas Locas

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Las Cucas Locas från iSoftbet och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Spiñata Grande

Spiñata Grande

Spiñata Grande är en slot med 5 hjul, 4 rader och hela 40 vinstlinjer. Huvudpersonerna i denna spelautomat är färgglada piñatas

Game Spelmaskiner på nätet Spinna Mysterium

Klicka här och spela gratis