SmultronSpel
European Roulette

European Roulette

Spelregler

European Roulette är ett klassiskt roulettespel som innehåller synainsats, specialinsatser och insatsfavoriter. Rouletthjulet har 37 positioner numrerade 0-36. Syftet med spelet är att förutse vilken position bollen landar i efter att hjulet har snurrat. Lägsta och högsta bud för bordet visas på MIN/MAX-delen av bordet. Utbetalningar görs enligt vinsttabellen. För att se Vinsttabellen, tryck på i-knappen på knappsatsen alternativt se avsnittet Utbetalning nedan.

Göra insatser

 • Du kan peka på olika positioner på bordet för att markera de olika insatserna.
 • När en insatsposition markeras visas ett fönster och visar den lägsta och högsta gränsen för den insatsen.
 • För att göra en insats, välj ett markervärde och klicka antingen på ett nummer eller en insatsposition på bordet. Ytterligare tryck lägger till det önskade antalet av marker med samma värde till den valda insatsen.
 • Om det finns några aktiva pilar till höger eller vänster om markerna, klicka på dem för att se ytterligare markervärden som du kan satsa med.
 • Efter att en insats har gjorts kan du peka på markerns på bordet för att se det totala värdet av insatsen och den totala utbetalningen om insatsen vinner.
 • När du är klar med insatserna, tryck på START för att starta en spelrunda.
 • Bollen släpps då ner i roulettehjulet.
 • När bollen når ett fack annonseras det vinnande numret och alla vinstgivande insatser betalas ut.
 • Det är möjligt att snurra hjulet utan att göra några insatser.

Autojustera insatsen

 • Om en insats överstiger insatsgränsen eller bordsgränsen kommer Autojustera insats-funktionen automatiskt att justera insatsen till den högsta möjliga summan.
 • Om insatsen består av flera olika positioner kommer den att minskas proportionellt för de positioner som ingår.
 • Om den minskade insatsen är för liten för att täcka alla önskade insatspositioner, kommer marker att placeras på så många av de här positionerna som möjligt.
 • Om alla önskade insatspositioner inte kan täckas kommer spelet slumpmässigt att välja vilka positioner som ska få marker.
 • För att aktivera funktionen, öppna Spelinställningar.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om European Roulette

Title European Roulette
Game Platform NetEnt
Wheels 1
Graphics 6/10
Sound Effects 6/10
Entertainment 6/10
Game Library GameHub
Game Roulette Gratis
Golden offer

Golden Offer

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Golden Offer från Red Tiger och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Guld

Klicka här och spela gratis

Elven magic

Elven Magic

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Elven Magic från Leander Games och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Spelautomater Wonky Wabbits gratis

Wonky Wabbits

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Wonky Wabbits från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Lara Croft Temples and Tombs

Lara Croft Temples and Tombs

Lara Croft Temple och Tombs är en rolig och unik online slot som ger spelarna en spännande online spelupplevelse

Game Slotmaskiner Gratis Las Vegas TV

Klicka här och spela gratis

Scratch Diamonds

Scratch Diamonds

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska spelautomaten Scratch Diamonds från OpenBet Games och som du kan spela gratis här

Game Skraplotter Gratis

Klicka här och spela gratis