SmultronSpel
Egyptian Fortunes

Egyptian Fortunes

Det kan se ut som något annat gammalt Egyptsspel, men den här slotsen i Egyptian Fortunes har lite roligt mekanik som gör att den sticker ut ur förpackningen. Den egyptiska Fortunes-slottet har 5 hjul och 3 rader fulla av klassiska symboler, från Phaoroh till Pyramiderna, till de tre djurgudarna som du ser någon annanstans.

Dold är en av de bättre egyptiska temaplatsarna, men den är medellång varians i motsats till hög varians som vi normalt associerar med genren. Detta är ett spel för casual spelare som skulle vilja spela ett spelautomat av detta tema, och Hidden är enkelt och roligt att spela.

Spel för casual spelare

Det är inte ett original egyptisk slott tema och det har gjorts mycket bättre någon annanstans, från Book of Ra slot till Valley of the Gods spelet. Men det är inte att säga att det inte är vackert och har lite bra HTML5-kortgrafik som kommer att hålla dig lycklig.

Enligt vår uppfattning är det en av de bättre. Utbudet av funktioner är inte massivt, men med ett lyckligt resultat från rullningen, med de speciella symbolerna i de fria spinnen runt, och Egyptian Fortuness kunde faktiskt leva upp till sitt namn.

Om du letar efter uppfinningsrikedom kommer du självklart inte att hitta den i temat. I själva verket gör Pragmatic Play inget försök att bryta några gränser alls, och om än inte en klon, bjuder egyptiska förmögenheter inte exakt på kreativitet.

Även om tjänsten tjänar, är inställningen lite generisk och kommer med några överraskningar. Faktum är att det är en kol kopia av Ancient Egypt Classic av samma leverantör. Flankerad av hieroglyph dekorerad pelare och animerade flammande facklor spinner hjulen till en rytmisk, arabisk ljudklinga som är typisk för egyptiska temanplatser.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Egyptian Fortunes

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar
Clockwork Mice

Clockwork Mice

Var Clockwork Mice Slot av din fantasi? Det är ett mycket enkelt spel utan några svåra funktioner att utforska

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis

Lucky Double

Lucky Double

Spela Lucky Double-skraplotter och många andra populära nätkasinospel nu. Glöm för allt i världen inte att också kika på listan i blackjack

Game Skraplotter Gratis

Klicka här och spela gratis

Yggdrasil Tree of Life

Yggdrasil Tree of Life

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Yggdrasil Tree of Life från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Spiñata Grande

Spiñata Grande

Spiñata Grande är en slot med 5 hjul, 4 rader och hela 40 vinstlinjer. Huvudpersonerna i denna spelautomat är färgglada piñatas

Game Spelmaskiner på nätet Spinna Mysterium

Klicka här och spela gratis

Alien Robots

Alien Robots

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Alien Robots från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis