SmultronSpel
Egyptian Fortunes

Egyptian Fortunes

Det kan se ut som något annat gammalt Egyptsspel, men den här slotsen i Egyptian Fortunes har lite roligt mekanik som gör att den sticker ut ur förpackningen. Den egyptiska Fortunes-slottet har 5 hjul och 3 rader fulla av klassiska symboler, från Phaoroh till Pyramiderna, till de tre djurgudarna som du ser någon annanstans.

Dold är en av de bättre egyptiska temaplatsarna, men den är medellång varians i motsats till hög varians som vi normalt associerar med genren. Detta är ett spel för casual spelare som skulle vilja spela ett spelautomat av detta tema, och Hidden är enkelt och roligt att spela.

Spel för casual spelare

Det är inte ett original egyptisk slott tema och det har gjorts mycket bättre någon annanstans, från Book of Ra slot till Valley of the Gods spelet. Men det är inte att säga att det inte är vackert och har lite bra HTML5-kortgrafik som kommer att hålla dig lycklig.

Enligt vår uppfattning är det en av de bättre. Utbudet av funktioner är inte massivt, men med ett lyckligt resultat från rullningen, med de speciella symbolerna i de fria spinnen runt, och Egyptian Fortuness kunde faktiskt leva upp till sitt namn.

Om du letar efter uppfinningsrikedom kommer du självklart inte att hitta den i temat. I själva verket gör Pragmatic Play inget försök att bryta några gränser alls, och om än inte en klon, bjuder egyptiska förmögenheter inte exakt på kreativitet.

Även om tjänsten tjänar, är inställningen lite generisk och kommer med några överraskningar. Faktum är att det är en kol kopia av Ancient Egypt Classic av samma leverantör. Flankerad av hieroglyph dekorerad pelare och animerade flammande facklor spinner hjulen till en rytmisk, arabisk ljudklinga som är typisk för egyptiska temanplatser.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Egyptian Fortunes

Title Egyptian Fortunes
Game Platform Pragmatic Play
Rows 3
Reels 5
Lines 20
Free Spins Yes
Technology HTML5
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar
Forbidden Throne

Forbidden Throne

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Forbidden Throne från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Gold Rush

Gold Rush

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Gold Rush från Playson och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet Guld

Klicka här och spela gratis

Rainbow Riches free spins Slot

Rainbow Riches Free Spins

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Rainbow Riches Free Spins från SG Interactive och som du kan spela gratis här

Game Jackpot Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Emoticoins

Emoticoins

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Emoticoins från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Heavy Metal warriors

Heavy Metal Warriors

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Heavy Metal Warriors från Rival och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis