SmultronSpel
Dragon Strike

Dragon Strike

Microgaming har ett annat fantastiskt onlinespel med ett orientaliskt tema för sina fans. Den här gången är det Dragon Strike och du kommer verkligen att älska dessa drakar.

Som traditionen i denna kultur, drakar ger lycka och förmögenhet och det är exakt vad du kommer att få se att det finns tre olika expanderande vilda: en röd som expanderar vertikalt, en lila som expanderar horisontellt och en grön som expanderar till alla angränsande symboler. Det finns också gratissnurr med multiplikatorer i spel så att du får ännu fler chanser att vinna.

När du vinner i det huvudsakliga spelet i Jackpot 6000, har spelarna ett 1 i 2 skott för att fördubbla sina vinster i funktionen Heads eller Tails. Vinn i huvud eller svansar och du kan fortsätta att fördubbla dina vinster eller ta dina vinster och gå vidare till Super Meter-spelet.

Drakar ger lycka

Gör dig redo två vilda tre vilda djur på spåret från Electric Elephant powered by Microgaming. Dragon Strike är en exakt klon av deras första utgåva på Quickfire-plattformen som heter Space Spins. Eftersom det spelet är ganska fruktansvärt vägrade vi att skriva en fullständig recension för Dragon Strike. Att ge ett mediokra slot-koncept publicitet två gånger är inte en del av vårt uppdrag.

Känner du dig förvirrad över denna plats nu? Det borde du inte vara, för "Barer och klockor" är så enkelt som möjligt. Denna 5-hjuls, 20-linjersplats är något som är värt att prova - det slås samman det bästa av traditionella slots med avancerad grafik och funktioner i moderna videoslots.

Dragon strike är den nya fascinerande titeln från Microgaming och Electric Elephant. Deras tidigare kollaps inkluderar Space Spins och det var en stor hit för spelarna. Fortsätter deras gemensamma framgång är detta nya spel verkligen spelbart. Den förtrollade staden som fungerar som bakgrunden för spelet gör det så lätt att älska. Samlingen av rullar fungerar som en stor dörröppning dekorerad med Dragon statyer.

Detta vackert designade asiatiska tema spel använder 5 x 5 hjul med 40 betallinjer. Som med de flesta spelautomater måste du ansluta minst 3 av samma symboler över lönen för att skapa en vinst. Tipset att vinna här är att få vildmarken att landa. Dragon Strike har 4 vildmarker. För det första är ordet WILD ett, sedan finns det 3 olika färgade drakar som utgör alla fyra. Purple Dragon kommer att expandera horisontellt medan Gold Dragon kan expandera vertikalt, Green Dragon kan expandera till de angränsande symbolerna.

Eftersom spelare vet att det är gratissnurr och bonusrundor som får hem vinsterna, kan spelare komma dit genom att landa 3 scatter-symboler eller mer. När spridaren träffas tilldelas spelare 10 gratissnurr. Medan snurrar dessa fyra vildmarker spelar, är det bästa när man landar på ett vildmark de är kvar hela resten av gratissnurr. Så här skapas de stora vinsterna.

 

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Dragon Strike

Title Dragon Strike
Game Platform Microgaming
Technology HTML5
Rows 5
Reels 5
Min / Max Bet 0.20 / 100
Lines 40
Free Spins Yes
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis
Astro Cat svenska spelautomater

Astro Cat

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Astro Cat från Lighting box och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Svenska spelautomater Hot sync

Hot Sync

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Hot Sync från Quickspin och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Dark Knight spelmaskin

Dark Knight

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Dark Knight från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Mayan Wild Mystery

Mayan Wild Mystery

Mayan Wild Mystery från Stakelogic är som du antagligen kan säga från spelets titel, inspirerad av den forntida Maya-historien

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Spela nu Polar Picnic spelautomaten

Spela nu Polar Picnic spelautomaten

Spela på Polar Picnic-videospelautomaten från Fuga Gaming och njut av den enastående underhållningen som Kronanscasino erbjuder dig

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis