SmultronSpel
Dragon Chase

Dragon Chase

Quickspin är tillbaka med deras senaste spelautomat. Men den här gången har de gjort något ganska okonventionellt och lanserat två versioner av samma spel, Dragon Chase och Dragon Chase Rapid. De är dock mycket likade, med endast mycket subtila skillnader mellan de två. De erbjuder båda samma högkvalitativa gameplay, och dessutom är de det första Quickspin-spelet som erbjuder en progressiv jackpot. Det finns dock inte bara en, men totalt fyra jackpots som erbjuds spelare.

Mega Fortune är utformad för att spänna onlinespelare på löftet som hålls i sitt namn, eftersom varje aspekt av det speglar någonting om att leva det höga livet. Med 5 rullar, 4 insatsnivåer och en generös 25 insatslinjer kan du manipulera varje snurr för att passa dina nuvarande önskemål. Mega Fortune har många möjligheter att föröka din rikedom med tre jackpots-Mega, Major och Rapid-Free Spins med multiplikatorer och en Wild-symbol för att öka dina chanser att slå en vinnande kombination varje gång du spelar.

Spännande spel ger spelarna en spännande upplevelse

Dragon Chase är det första progressiva spelautomaten från Quickspin. Detta spännande spel ger spelarna en spännande online-spelupplevelse, vilket ger dem chansen att hämta gratis spinn, expandera wilds och en av fyra progressiva jackpotpriser.

Dragon Chase från Quickspin har ett klassiskt tema baserat på kinesisk mytologi. Spelet har utformats med underbar grafik, i ett rött och guldfärgschema. Spelet äger rum högt ovanför molnen, med en gyllene drake lindad runt rullarna. Grafiken är skarp och animeringarna är smidiga, vilket ger en bra online spelupplevelse för spelare.

Spelet är säker på att bli en stor hit bland spelare, eftersom det inte bara erbjuder progressiva jackpots utan också några bra bonusar som också ger traditionella priser. Wildfire-bonusen är särskilt intressant. Det är lite som de vandrande vildmarkerna som du hittar i andra online-slots, förutom att de rör sig vertikalt i stället för eller horisontellt. Det är bara en mindre variation, men det gör en skillnad och lägger till unika Dragon Chase.

Den gyllene draken är förmyndaren till den dyrbara pärlan. Du får pärlorna och du kommer till jackpotten i spelautomaten. I detta 5 * 3 med 20 fast betlines spelautomat. Den viktigaste speciella symbolen i spelautomaten är Dragon Pearl-symbolen som aktiverar jackpottarna.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Dragon Chase

Game Jackpot Slotmaskiner Gratis Drake
Fruit Bonanza

Fruit Bonanza

Spela Fruit Bonanza slot på 5hjul och på 9vinstlinjer. Om du gör ett Max bet på 4,5 mynt så har du en chans att vinna en av de fyra jackpottarna

Game Jackpot Fruktmaskiner på Nätet Pengar

Klicka här och spela gratis

Planet Fortune

Planet Fortune

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Planet Fortune från Play'n GO och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Transformers

Transformers

Spela på Transformers-spelautomaten och många andra populära nätkasinospel nu. Vi rekommenderar starkt att du tittar närmare på listan över roulette

Game Slotmaskiner Gratis TV

Klicka här och spela gratis

Patricks Jackpot

Patricks Jackpot

Patrick's Jackpot-spel har 5 hjul, 20 vinstlinjer och du kan satsa ett mynt per vinstlinje

Game Jackpot Spelmaskiner på nätet Macau

Klicka här och spela gratis

Scandinavian babes

Scandinavian Babes

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Scandinavian Babes från Play'N Go och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis