SmultronSpel
Diamond Mine

Diamond Mine

Diamond Mine Megaways slots är ett 6-hjulsspel med Megaways som gör att du gräver upp diamanter och upptäcker extravaganta vinster. Det finns upp till 117 649 sätt att vinna i detta spännande spel jackpot jester wild nudge. Exploderande symboler, vildmarker och ökande multiplikatorer i de fria spinnen kommer att ha dina ögon och dina fickor bulgar.

En ny release från leverantören Blueprint Gaming, Diamond Mine tar oss tillbaka i tiden till Wild West. Du kommer in i en mystisk gruva på jakt efter något annat än diamanter: stora vinster. Denna tecknade stil spelar ett roligt och fängslande tema som passar in vackert med begreppet spel. Dessutom är det säkert att få dig i stämningen och motiverad för att börja räkna i de stora olens kontantpriser.

För dem som söker vildmarkens spänning från en annan vinkel mot de gemensamma spräng- och bankruttningarna, prova Diamond Mine. Medianvarianen erbjuder en bra balans mellan låga och avancerade utbetalningar.

Mystisk gruva i sökning

Cascading och Megaway hjul är en bra kombination motor som lovar mer än genomsnittlig hjuls handling, medan de tilläggs multiplikatorer i gratis spins runt säkert kommer att visa på din bankrulle. Om mer traditionella rullrullar och vinstlinjer är perfekta, vänligen försök Pragmatic Play's Gold Rush spelautomat.

För oss är det stora ritningskortet på den här snabba videoflitsen att den använder cascading-hjulmekanismen för att uppmuntra flera segrar med varje tur. Det här är en funktion som vi skulle gärna vilja se mer av i spelautomater, och vi är glada att det har varit med i utvecklingen av Diamond Mine eftersom det kan vara så lukrativt.

Förutom de cascading rullarna är slitsen packad med andra funktioner som mysterysymboler för att hjälpa till att slutföra vinstlinjer och gratis spins för att ge dig fler chanser att vinna. Det finns definitivt massor av action som händer i det här spelautomaten, som i själva verket kan skryta med totalt 117 649 sätt att vinna. Det här är alltid en bra sak i våra böcker, och vi kan enkelt se den här slottet snabbt bli en favoritspelare.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Diamond Mine

Title Diamond Mine
Game Platform Big Time Gaming
Free Spins Yes
Reels 6
Rows 3
Technology HTML5
Ways to Win 117 649
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Pengar
King Kong Cash

King Kong Cash

Det är hög tid att du hoppar in i King Kong Cash-världen. Var modig nog för att möta alla kamper och spelet kommer säkert att stödja dig

Game Slotmaskiner Gratis TV Macau

Klicka här och spela gratis

Super Diamond Wild

Super Diamond Wild

Så det finns detta Super Diamond Deluxe spelautomat från Blueprint Gaming med glittrande juveler, stapelbara symboler och en progressiv jackpot

Game 3D Fruktmaskiner på Nätet Pengar

Klicka här och spela gratis

Candy Bars spelautomaten

Candy Bars

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Candy Bars från IGT och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Sinbad online video slotmaskiner

Sinbad

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Sinbad från Quickspin och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Automatová hra Tarzan

Tarzan

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Tarzan från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis