SmultronSpel
Devil's Number

Devil's Number

Djävulens nummer från Red Tiger Gaming består av fem hjul, fyra rader och 30 fasta vinstlinjer. Den ligger i ett spökigt gammalt träbibliotek med flera djävulska funktioner och symboler överallt.

Djurets märke aktiverar de fria spinnen och det finns också en borttagnings- eller uppgraderingsfunktion som antingen eliminerar lågbetalande symboler eller uppgraderar högbetalande symboler! Det är dessutom att borttagningsfunktionen även kan utlösa kaskadplattor för den snurrning som de tas bort, vilket definitivt är en positiv aspekt av denna bonusfunktion.

Book of Ra-kortplatsen är en av de mest spelade maskinerna som passerade från traditionella landspel till online-versionen. Från online-kasinon kom Book of Ra-maskinen också till mobilvärlden där den också gör vågor. Det är från Novomatic mjukvaruutvecklare och levereras med 5 hjul och 9 vinstlinjer.

Inspirerad av djävulen

Djurets märke aktiverar de fria spinnen och det finns också en borttagnings- eller uppgraderingsfunktion som antingen eliminerar lågbetalande symboler eller uppgraderar högbetalande symboler. Det är dessutom att borttagningsfunktionen även kan utlösa kaskadplattor för den snurrning som de tas bort, vilket definitivt är en positiv aspekt av denna bonusfunktion.

Devils 'Number från Red Tiger Gaming är en uppfriskande plats inspirerad av djävulen själv med symboler som representerar hans skumma, inte så trevlig närvaro. Inte bara är grafiken intressant som om den är rak ut ur en serietid, men funktionerna är också spännande med ett märke av djurets symbol som utlöser upp till 12 fria spinn.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Devil's Number

Title Devil's Number
Game Platform Red Tiger Gaming
Jackpot Yes
Lines 30
Reels 5
Rows 4
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Spinna Mysterium
Cleopatra

Cleopatra

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Cleopatra från IGT och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Fortune Girl

Fortune Girl

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Fortune Girl från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Idéer för tjejkvällar

Idéer för tjejkvällar

Här följer några av de bästa idéerna för en efterlängtad utekväll med dina tjejkompisar

News

Läs mer

Spinions Beach Party

Spinions Beach Party

Spinions Beach Party är en 5-hjuls, 25-payline-slots i form av sitt format. Spelet är snabbt och smidigt och åtföljs av ett konstant musikaliskt ljudspår

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

Fire Horse

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Fire Horse från IGT och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis