SmultronSpel
Dazzle Me slotmaskiner

Dazzle Me

Dazzle Me är ett slotspel med 5 hjul och 76 linjer. Det visar 19 symboler när hjulen står still. Du kan inte justera hur många linjer du vill använda, det är alltid 76. När det gäller insatsen är det däremot en ganska flexibel slot. Minsta myntstorleken du kan använda är 0,01 och max är 1, du kan placera upp till 10 mynt per linje. Om du räknar lite eller gör en testspin, upptäcker du att minsta insatsen du kan göra på varje spin är 20 mynt och max är otroliga 200 mynt. Något som är riktigt coolt med Dazzle Me är autoplay funktionen. Det maximala antalet autospins du kan göra på NetEnt’s slots är 50, men på Dazzle Me kan du ställa in 1000 autospins åt gången.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Dazzle Me

Title Dazzle Me
Game Platform NetEnt
Lines 76
Reels 5
Technology HTML5
Graphics 6/10
Sound Effects 7/10
Entertainment 7/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis
Dazzle Me slotmaskiner

Dazzle Me

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Dazzle Me från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis