SmultronSpel
Crazy Veg

Crazy Veg

Crazy Veg är en söt och quirky online slot som sätts på en gård. Spelet har pulserande grafik med grönsaksymboler som lever med sina egna distinkta personligheter. Det är verkligen en iögonfallande plats med kommer att få dig att le medan du snurra hjulen. När det gäller estetik, är det ganska lik FruitZ, som också innehåller galna grödor som har kommit till liv.

Om du vet vad spel var som när du var tvungen att gå ut för att sätta in ett mynt och dra en spak, kommer du definitivt att älska den fria Jackpot 6000-spelautomaten. Det är väldigt enkelt, det finns inget överdrivet eller onödigt om slitsen. Det fungerar precis som det brukade, trots att det skiftas till ditt skärmformat. Humble lights blinkar runt blocken på maskinen och tillfälliga ljudeffekter ger lite mer livslängd till slätt och stadigt spår.

Spännande upplevelse

Crazy Veg ger oss en rolig och spännande online spelupplevelse som är full av överraskningar. Denna slot erbjuder så många bra bonusar med dess modifierare och minispel. Välkommen till en bondgård där alla grönsaker tydligen blivit lite galna. Core Gaming har utvecklat ett online slot spel som kallas Crazy Veg som har ett atypiskt gård tema.

I det här spelet kommer varje spelare att hitta mycket intressanta tecknadliknande visuella element som färgglada ikoner och en bakgrund där du kan se ett fält. Detta spel har också många intressanta animationer.

Crazy Veg spelas på 5 hjul och har 20 vinstlinjer. Listan med vanliga symboler som finns i detta spel innehåller fem spelkort, en rädisa, en lök och sallad. Det finns en vild symbol som ser ut som ett band. Detta är en standard vildsymbol vilket betyder att den ersätter saknade vanliga symboler när det kan hjälpa spelare att utveckla vinnande linjer.

Bonussymbolen som ser ut som en korg fylld med grönsaker kan aktivera en bonusrunda. Tre eller flera av dem kommer att aktivera en av fyra specialfunktioner. I basspelet kan spelarna också aktivera en av fem hjulsmodifierare.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Crazy Veg

Title Crazy Veg
Game Platform SG Gaming
Game Features Wild substitutions, Symbol modifiers
Free Spins No
Coin Values 0.01
Bet Levels 1
3D No
HD Yes
Jackpot Yes
Lines 20
Maximum Win 250 000
Min / Max Bet 0.20 / 100.00
Reels 5
Rows 3
Technology HTML5
Theme Fruit machine game but with vegetables
Ways to Win 20
Wheels 5
Graphics 8/10
Sound Effects 7/10
Entertainment 7/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau Spinna
Village People Macho Moves

Village People Macho Moves

Fläktar av 70-talets populära klassiker kommer att vara i deras element som spelar den senaste platsen från Microgaming, Village People Macho-rörelserna

Game Slotmaskiner Gratis Macau Spinna

Klicka här och spela gratis

The Flash

Spela på The Flash-spelautomaten och många andra populära nätkasinospel nu. Vi rekommenderar starkt att du tittar närmare på listan över roulette

Game Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Jewels of the Nile

Jewels of the Nile

Välkommen till Nilens Juveler en tre-hjuls (3 symboler i vyn) klassisk videospelautomat med ett egyptiskt tema och en unik nivåhöjningsfunktion

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

The Rift

The Rift

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten The Rift från Thunderkick och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera slot är en spelautomat från Microgaming med riktigt många och häftiga funktioner. Spelet bygger på den välkända musikalen

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis