SmultronSpel
Crazy Veg

Crazy Veg

Crazy Veg är en söt och quirky online slot som sätts på en gård. Spelet har pulserande grafik med grönsaksymboler som lever med sina egna distinkta personligheter. Det är verkligen en iögonfallande plats med kommer att få dig att le medan du snurra hjulen. När det gäller estetik, är det ganska lik FruitZ, som också innehåller galna grödor som har kommit till liv.

Om du vet vad spel var som när du var tvungen att gå ut för att sätta in ett mynt och dra en spak, kommer du definitivt att älska den fria Jackpot 6000-spelautomaten. Det är väldigt enkelt, det finns inget överdrivet eller onödigt om slitsen. Det fungerar precis som det brukade, trots att det skiftas till ditt skärmformat. Humble lights blinkar runt blocken på maskinen och tillfälliga ljudeffekter ger lite mer livslängd till slätt och stadigt spår.

Spännande upplevelse

Crazy Veg ger oss en rolig och spännande online spelupplevelse som är full av överraskningar. Denna slot erbjuder så många bra bonusar med dess modifierare och minispel. Välkommen till en bondgård där alla grönsaker tydligen blivit lite galna. Core Gaming har utvecklat ett online slot spel som kallas Crazy Veg som har ett atypiskt gård tema.

I det här spelet kommer varje spelare att hitta mycket intressanta tecknadliknande visuella element som färgglada ikoner och en bakgrund där du kan se ett fält. Detta spel har också många intressanta animationer.

Crazy Veg spelas på 5 hjul och har 20 vinstlinjer. Listan med vanliga symboler som finns i detta spel innehåller fem spelkort, en rädisa, en lök och sallad. Det finns en vild symbol som ser ut som ett band. Detta är en standard vildsymbol vilket betyder att den ersätter saknade vanliga symboler när det kan hjälpa spelare att utveckla vinnande linjer.

Bonussymbolen som ser ut som en korg fylld med grönsaker kan aktivera en bonusrunda. Tre eller flera av dem kommer att aktivera en av fyra specialfunktioner. I basspelet kan spelarna också aktivera en av fem hjulsmodifierare.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Crazy Veg

Game Slotmaskiner Gratis Macau Spinna
Tales of Krakow

Tales of Krakow

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Tales of Krakow från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

A Dragon Story

A Dragon Story har, likt andra spel från NextGen Gaming, ett charmigt sagomotiv som tema. I det här spelet är många av bonusfunktionerna slumpmässiga

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Hidden

Hidden

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Hidden från Elk Studios och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Las Cucas Locas

Las Cucas Locas

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Las Cucas Locas från iSoftbet och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Sinbad's Golden Voyage

Sinbad's Golden Voyage

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Sinbad's Golden Voyage från Ash Gaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Guld

Klicka här och spela gratis