SmultronSpel
Contact

Contact

På kontaktplatsen som vi ska granska, Play'n GO nåd oss med en resa tillbaka i historien när det maya folket var dominerande i Mesoamerica. Maya-kulturen, gudar, myter och ritualer låter en mystisk och spännande luft till någon slott, än mindre.

Maya gudar är i hjärtat av kontaktplatsen, ett 5 × 7 rutspel med tumlande rullar. Denna Play'n GO-kortplats har ett Aztec-tema och kan genast igenkännas av de symboler som den här videoflitsen har. Gudarna har talat och kontakt har gjorts.

Play'n GO är specialister i spännande spel. Gemix, Viking Runecraft och Sweet Alchemy är bara några av deras enastående skapelser som har hittat miljontals fans runt om i världen.

Resan tillbaka i historien

Kontaktvideospalten är redan en Cascade-spår och spelas på ett 5 × 7 rutnät. Clusters skapar en vinnande kombination istället för vinstlinjer. När fem eller flera identiska symboler är anslutna horisontellt och / eller vertikalt, finns det en vinnande kombination. Kontaktplatsen är en Cascade-plats med en unik vridning.

Till exempel försvinner inte de vinnande symbolerna men symbolerna som inte ingår i en vinnande kombination kommer att försvinna från spelområdet. De vinnande symbolerna i Clusters kommer att falla ner, varefter nya symboler kommer att falla från topp till botten. Spelaren har därför chansen att vinna flera vinnande kluster och en större vinnande kombination i samma spinn.

Låt oss börja med utseendet men för det är det första du märker. Du kommer att presenteras av en mycket imponerande och lång uppsättning hjul. Det finns skäl för detta, men som du ser, och jag tycker att det ser bra ut. Grafiken är också imponerande, så trots att temat inte är så originellt, är designen och jag gillar den. Vinster här kommer från kluster betalar i stället för dina typiska vinstlinjer, men de använder fortfarande symboler som alla andra slots.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Contact

Title Contact
Game Platform Play'n GO
Free Spins Yes
Game Features Multipliers
HD Yes
Lines 1
Reels 5
Rows 7
Technology HTML5
Graphics 6/10
Sound Effects 6/10
Entertainment 8/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau
Dragon Kings

Dragon Kings

Pröva lyckan med vår videospelautomat Dragon Kings. Dragon Kings har ett supersnyggt och fräsch utseende. Temat fokuserar uppenbarligen

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis

Wild Worlds

Wild Worlds

Slå illa och spara världar med denna cracker av en actionspalt från NetEnt, Wild Worlds. Vad händer om en hel världs öde vilar i dina händer

Game Spelmaskiner på nätet Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

Titanic

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Titanic från SG Interactive och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Spelautomater Fruit Shop

Fruit Shop

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Fruit Shop från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet

Klicka här och spela gratis

Well of Wonders

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Well of Wonders från Thunderkick och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis