SmultronSpel
Cash-O-Matic

Cash-O-Matic

Cash-O-Matic-slottet från Netent låter säkert som en uppföljare till den någonsin så populära Egg-O-Matic-slitsen och den nyligen släppta julversionen kallad Jingle Spin. Det återstår att se om Netent kommer att producera en 100% klon eller inkludera några nya funktioner eller ge det ett nytt format.

Paket med retro vibes och vintage design, Cash-O-Matic slot från NetEnt kommer definitivt att vädja till fans av gamla skolspel. Trots att spelet har en ovanlig retrostil är dess spelmekanik tveklöst på en modernare sida. Spelet kommer att släppas den 24 juni, och det vi vet så långt är att det kommer packat med 5 hjul och upp till 1024 vinstlinjer.

Vädja definitivt till fans av gamla skolan

Bortsett från att vara laddad med autentisk spelmekanik kan Cash-O-Matic-spåret också ge imponerande vinster tack vare sina vinnande multiplikatorer. NetEnt som ett av de mest kända varumärkena i branschen har skapat ett fantastiskt urval av mega-populära spelspelare borde definitivt utforska som Gonzo's QuestBlood Suckers 2, Dead eller Alive, och Jungle Spirit Skriet från Vildmarken.

Vi kan inte vänta med att se vilka funktioner, betalningsmekanik och grafik kreativteamet hos Netent kommer att implementera i utformningen av den nya slitsen. Vi ser verkligen fram emot att få en första glimt av den nya luckan och kommer att fortsätta att lägga fram några nya detaljer så snart vi får se dem.

Fortfarande verkar spelet åtminstone teoretiskt kunna ge några allvarligt stora vinster på upp till 51 200x din insats för en hel skärm av röda pärlor med maximal multiplikatorn av x50 i de fria spinnen.

Vinster delas ut för tre till fem symboler över rullarna endast från vänster till höger, förutom de högsta betalande röda pärlorna där två intilliggande symboler leder till en mindre lön. Med tanke på vinstpotentialen hör spelet till kategorin med hög varians. En generös RTP på 96,33% borde säkerställa att balanserna inte helt enkelt försvinner.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Cash-O-Matic

Title Cash-O-Matic
Game Platform NetEnt
3D No
Bet Levels 1-10
Free Spins Yes
Game Features Multipliers, Scatter
HD No
Jackpot No
Min / Max Bet 20 / 200
Reel Type Falling symbols
Reels 5
Rows 4
Symbols Card Symbols, Gems
Technology HTML5
Ways to Win 1024
Coin Values 0.01 / 0.05
Wheels 5
Graphics 7/10
Sound Effects 6/10
Entertainment 9/10
Game Library GameHub
Game Fruktmaskiner på Nätet Spinna Gems
Joker Wild Double Up

Joker Wild Double Up Video Poker

Joker Wild Double Up Video Poker is a traditional video poker with the dangerous gamble function

Läs mer

Cash-O-Matic

Cash-O-Matic

Paket med retro vibbar och vintage design, Cash-O-Matic slot från NetEnt kommer definitivt att vädja till fans av gamla skolspel

Game Fruktmaskiner på Nätet Spinna Gems

Klicka här och spela gratis

Svenska spelautomaten Hercules High and Mighty

Hercules High and Mighty

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Hercules High and Mighty från SG Interactive och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Scary friends

Scary Friends

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Scary Friends från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Life of Brian online slotmaskiner

Life of Brian

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Life of Brian från Playtech och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis