SmultronSpel
Captain Cashfall

Captain Cashfall

Captain Cashfall är en vanlig spelautomat med 5 hjul och 20 vinstlinjer. Det finns tre scatterfunktioner, tre personliga progressiva staplar och tre progressiva globala jackpottar. Wild ersätter alla symboler utom scattersymboler. När en wildsymbol dyker upp på mittenhjulet under ett snurr expanderar den och täcker hela det hjulet vid vinst.

Så här spelar du

Varje tryck på Spela får samtliga hjul att snurra till en slumpmässig position. Vinster betalas i vissa fall ut för matchningar av 2 likadana symboler och alltid för 3, 4 eller 5 likadana symboler.

Välj din insats

Spelaren kan välja sin insats genom att trycka på plus- och minusknapparna till vänster på skärmen. Insatsen kommer att visas i fältet Total insats.

Funktioner

  • Scatter-funktion 1: Fiskarfruns gratissnurr: Gratissnurr aktiveras genom att få 3 bonus-scattersymboler på valfri hjulposition. När gratissnurr aktiveras kan spelaren vinna antingen 10 snurr (3 symboler), 20 snurr (4 symboler) eller 30 snurr (5 symboler).
  • Under gratissnurrsrundan är två wildsymboler låsta i mittpositionen på hjul 2 och hjul 4. Om wildsymbolen landar på hjul 3 så expanderar den precis som i huvudspelet.
  • Fler gratissnurr kan vinnas under rundan och därmed öka antalet kvarvarande gratissnurr. Det är på så vis möjligt att erhålla ett obegränsat antal gratissnurr. Vid omaktivering tilldelas spelaren endast samma antal gratissnurr som aktiverade funktionen.
  • Alla övriga funktioner kan vinnas under gratissnurr, inklusive cashpottarna. Det här inträffar endast om funktionen Hummerns pottchans aktiveras av ett gratissnurr, och en cashpott vinns.
  • Gratissnurr bidrar inte till cashpottarna.
  • Scatter-funktion 2: Skeppshundens superslot: Den här symbolen dyker bara upp på hjul 2, 3 och 4. Endast en kommer att synas på varje hjul. Tre synliga symboler ger ett antal snurr på en minislot.
  • Spelaren får tre olika alternativ att välja mellan och kan vinna antingen 3, 5 eller 10 snurr. En slotmaskin i miniformat dyker sedan upp. Den har tre hjul och varje hjul har tre rutor, med 1 vinstlinje i mitten att vinna på. Endast matchningar av 3 fisksymboler i samma färg ger vinst.
  • Nedräkningen av snurr visas på en mätare. För varje vinstsnurr erhåller spelaren en ackumulerande multiplikator som visas i en mätare.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Captain Cashfall

Title Captain Cashfall
Game Platform OpenBet
Free Spins Yes
Lines 20
Reels 5
Technology HTML5
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Three Musketeers

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Three Musketeers från Red Tiger och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Svenska slots Hit 2 Split

Hit 2 Split

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Hit 2 Split från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Extra Juicy

Extra Juicy

Detta Pragmatic Play-spel är en plats att definitivt överväga. Extra Juicy fungerar på en 5x3 hjulsats med bara 10 fasta vinstlinjer

Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet

Klicka här och spela gratis

Wolfheart

Wolfheart

Spela på Wolfheart-spelautomaten nu. För alla spelare som känner att de har turen med sig har vi tagit fram en lista över nätkasinon

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Gift Shop

Gift Shop

Välkommen till Gift Shop. Diamantringen är symbolen med mest värde och det är med den som du kan vinna jackpotten, vilket är en av de bästa sakerna i spelet

Game Jackpot Slotmaskiner Gratis Las Vegas Pengar

Klicka här och spela gratis