SmultronSpel
Candy Spins

Candy Spins

Candy Spins ger dig tillgång till ett spel som fungerar mycket bra med klokt, och som erbjuder ett väl utformat godis-tema som spelarna med en söt tand kommer att älska.

Om du arrangerar en undersökning bland människor i alla åldrar och frågar dem om saker som ger dem verklig glädje i livet och de inte skulle byta ut mot någonting, skulle en bra hälften av de svarande utan långa meditationer svara - godis. Så är spelmaskinen Candy Spins designad för de som inte föreställer sig sitt liv utan godis, kakor och choklad.

Om du ibland drabbas av en nostalgisk kväll mot de gamla slotmaskinerna, kanske vi bara har något här åt dig; Bars And Bells är ett snyggt spel från Amaya Gaming, som är något av en hyllning till klassikerna. Det har dock ett par trevliga bonusfunktioner så det borde finnas något för alla här. Bars And Bells är fortfarande en femhjuls spelautomat och har en sund tjugo vinstlinjer. Du kommer att se så snart du laddar upp det men att det ser grundläggande men väl utformat ut och att alla symboler är av traditionellt slag.

Bör pröva lyckan

Slotens design motsvarar helt dess tema: varma, ljusa färger, underbara bilder, - grafiken utförs vanligtvis på anständig nivå. Detsamma kan sägas om det musikaliska ackompanjemanget: att lyssna på den erbjudna musiken, det verkar som om han / hon vandrade in i en mysig godisbutik eller en konditorbutik, där sagan och barndomen luktade så mycket och där söta varor pryder hela butiken - lakrymiska pinnarhus, kringlor, karamellfigurer. I allmänhet bara undra över hur detta kan göras av en människa.

Samma intryck överförs till spelautomaten - allt ser så trevligt och magiskt ut att du bara beundrar dessa skönheter. Samtidigt, om vi pratar om gränssnittet, är det ganska enkelt, men samtidigt inkluderar allt som krävs för spelet. Du kan förstå det på några minuter, och detta är också en av fördelarna med detta spår. Därför kommer användare säkert att vara nöjda med spelets kvalitet och dess design.

Candy Spins innehåller 5 rullar i 3 rader och 20 vinstlinjer. I allmänhet behöver spelaren inte spendera timmar på att studera spelets regler, eftersom allt är ganska enkelt och förståeligt. Spelprocessen börjar med valet av satsningar och lanseringen av snurr. Och sedan bestämmer spelaren om han eller hon ska pröva lyckan.

Från bonusen och ytterligare funktioner i spelet finns det följande: gratissnurr, spridnings- och vildsymboler, spelet för val av objekt, multiplikatorn, slumpmässiga och ytterligare vilda symboler, samt teckenersättning. Dessutom kan webbplatsen spelas gratis, det vill säga det finns ingen registrering och ingen nedladdning. Dessutom erbjuds en ganska bra jackpot på 400000x.

Kanske är Candy Spins-spelautomaten inte så full av många bonusspel eller fördubblingsspel osv. Detta betyder dock inte att spelet inte kommer att verka ointressant. Tvärtom: en mängd vinnande symboler hjälper spelaren att uppnå önskat resultat utan vissa risker. Denna spelmaskin kommer att uppskattas av användare, eftersom den har tillräckliga fördelar.

Vad bara kvaliteten på grafiken säger och ett väl valt musikaliskt ackompanjemang. I allmänhet har MetaGu-företaget arbetat hårt för att skapa denna plats. Så om spelaren älskar godis, men inte vill att hans / hennes vandringar till tandläkaren blir för ofta, kan de åtnjutas med hjälp av spelautomaten Candy Spins.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Candy Spins

Title Candy Spins
Game Platform Leander Games
Lines 20
Reels 5
Rows 3
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau
Gratis Spelautomater

Gonzos Quest

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Gonzos Quest från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Simsalabim

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Simsasabim från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game

Klicka här och spela gratis

Wild Pixies

Wild Pixies

Pragmatic Play har berikat sitt redan imponerande spelbibliotek med Wild Pixies. Detta snyggt gjorda, visuellt tilltalande spel äger rum i en magisk skog fylld

Game Slotmaskiner Gratis Spinna Mysterium

Klicka här och spela gratis

Dazzle Me slotmaskiner

Dazzle Me

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Dazzle Me från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Raven's Eye

Raven's Eye

Raven's Eye slot från Thunderkick är där mysterium, saga och norrsk tradition kombineras i ett enda tema som kan erbjuda en stor vinstpotential

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis