SmultronSpel
Books And Bulls

Books And Bulls

Alla gillar en bra fiesta som kombinerar alla slags underhållning, god mat och glädje, och Böcker & Bulls av Gamomat är ett spel inspirerat av exakt allt det. Denna 5x3-hjuls video slot tar spelare till Spanien och är centrerad kring tjurfäktningsämnet som är starkt associerat med detta land.

Vi vet varför Gameomat kallade detta bok och Bull mobilplats. För det mesta för att det är inspirerat av Novells Book av Ra-kortplatsen, men de bestämde sig för att lägga till ett spanskt tema.

Spelare kommer att stöta på alla typer av spansk-tema symboler under detta spel, inklusive torero och tjur, eftersom de tävlar mot varandra för seger. Spelare har möjlighet att spela med antingen 5 eller 10 vinstlinjer, vilket påverkar minsta och maximala vad de kan placera.

Hög volatilitet spelmaskin

Böcker & Bulls är en högvolatilitetsautomat med en RTP på 96,13%. Detta är ett enkelt men spännande spelautomat med en bra design, intressanta funktioner och bra grafik. Den bästa kvaliteten på Böcker & Bulls-spelautomaten är dock den extremt stora vinnande potential som den har.

På samma sätt på båda spelautomatens bonusfunktioner kan spelare få massiva segrar. Min favorit är Bull free spins bonus, på grund av de klibbiga vildarna, som i kombination med en återutlösare kan resultera i flera vilda linjer.

Studion Gamomat som lanserade titeln är baserad i Tyskland och har redan skapat mer än 250 objekt, som inkluderar jackpot, mobil och onlinespel, samt landbaserade lösningar och sociala plattformar. Det genomgångna släppandet ställs mot en vacker bakgrund med utsikt över den medeltida spanska staden på en varm sommardag.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Books And Bulls

Title Books And Bulls
Game Platform Gameplay Interactive
Technology HTML5
Rows 3
Reels 5
Lines 10
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar
Stars Awakening

Stars Awakening

Stars Awakening erbjuder en enorm högsta utbetalning på 500 gånger när man landar fem av den röda planetens symboler tvärsöver en betallinje

Game Spelmaskiner på nätet Pengar Mysterium

Klicka här och spela gratis

Vampire The Masquerade Las Vegas

Vampire The Masquerade Las Vegas

Vampire the Masquerade Las Vegas Video Slot är designad i en mörk färgpalett av grå och svarta toner. Över 20 fasta vinstlinjer kan vampyren

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis

Mayan Wild Mystery

Mayan Wild Mystery

Mayan Wild Mystery från Stakelogic är som du antagligen kan säga från spelets titel, inspirerad av den forntida Maya-historien

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis

Spelautomater Stickers

Stickers

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Stickers från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Ted

Ted

Spela på Ted-spelautomaten och på många fler av de populäraste kasinospelen online. Glöm inte att titta närmare på listan i roulettekategorin

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis