SmultronSpel
Books And Bulls

Books And Bulls

Alla gillar en bra fiesta som kombinerar alla slags underhållning, god mat och glädje, och Böcker & Bulls av Gamomat är ett spel inspirerat av exakt allt det. Denna 5x3-hjuls video slot tar spelare till Spanien och är centrerad kring tjurfäktningsämnet som är starkt associerat med detta land.

Vi vet varför Gameomat kallade detta bok och Bull mobilplats. För det mesta för att det är inspirerat av Novells Book av Ra-kortplatsen, men de bestämde sig för att lägga till ett spanskt tema.

Spelare kommer att stöta på alla typer av spansk-tema symboler under detta spel, inklusive torero och tjur, eftersom de tävlar mot varandra för seger. Spelare har möjlighet att spela med antingen 5 eller 10 vinstlinjer, vilket påverkar minsta och maximala vad de kan placera.

Hög volatilitet spelmaskin

Böcker & Bulls är en högvolatilitetsautomat med en RTP på 96,13%. Detta är ett enkelt men spännande spelautomat med en bra design, intressanta funktioner och bra grafik. Den bästa kvaliteten på Böcker & Bulls-spelautomaten är dock den extremt stora vinnande potential som den har.

På samma sätt på båda spelautomatens bonusfunktioner kan spelare få massiva segrar. Min favorit är Bull free spins bonus, på grund av de klibbiga vildarna, som i kombination med en återutlösare kan resultera i flera vilda linjer.

Studion Gamomat som lanserade titeln är baserad i Tyskland och har redan skapat mer än 250 objekt, som inkluderar jackpot, mobil och onlinespel, samt landbaserade lösningar och sociala plattformar. Det genomgångna släppandet ställs mot en vacker bakgrund med utsikt över den medeltida spanska staden på en varm sommardag.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Books And Bulls

Title Books And Bulls
Game Platform Gameplay Interactive
Technology HTML5
Rows 3
Reels 5
Lines 10
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar
Hot Chilli

Hot Chilli

Hot Chilli är ett utmärkt spel från Pragmatic Play, ett nytt spelautomat i klassisk stil, men med spännande vilda multiplikatorer för att förbättra sitt spel

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

Queen of Atlantis

Queen of Atlantis

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Queen of Atlantis från iSoftbet och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Jackpot Jester Wild Nudge Spelautomater

Jackpot Jester Wild Nudge

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska fruktmaskinen Jackpot Jester Wild Nudge från Nyx och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Sinbad online video slotmaskiner

Sinbad

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Sinbad från Quickspin och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Full Moon Fortunes

Full Moon Fortunes Online Slot

Stay at home it is full moon. Are you scared? You should be since the Full Moon Fortunes online slot might tear you apart

Läs mer