SmultronSpel
Bookie of Odds

Bookie of Odds

Det finns 10 vinstlinjer i Microgams Bookie of Odds online-slots, vilket ger spelare en stor vinnande potential. Spelet innehåller en unik respin-funktion där du kan välja vilka rullar som ger en andra spinn för chansen att tjäna bra priser.

Det bästa stället för spelare att spela detta spel är här på Amigo Slots, där vi också erbjuder hundratals andra fantastiska online-slots som Starburst, Chili Heat, Rainbow Riches Free Spins och Fluffy Favorites.

Letar du efter ett spännande, stort online-spelautomater? Om du bor för rushen av en potentiell massiv seger, är Bookie of Odds precis uppe i din gata. Dessa fem hjul med tre rader spel spränger med spännande funktioner, till exempel utökande symboler och respin bonus som ger dig obegränsade spinn tills du slår en vinnande kombination.

Potential massiv vinst

Det finns åtta standard symboler inklusive A, K, Q, J och 10, plus de röda, blåa och lila jockey symbolerna. Den mest givande symbolen är boken om du får fem över vinstlinjen.

För dem som gillar deras online-spel spel snabbt och dynamiskt, tickar Bookie of Odds alla lådor. Det är ett enkelt spel att spela, men det är full av fantastiska funktioner, vilket betyder att det finns gott om chanser att vinna kontantpriser, både stora och små. Det finns många sådana slots där ute, och det är Microgamings Oddsbok, som vi tittar på idag.

Möjligheten att vinna 5.000x gånger din insatspotten kommer att hålla dig limmad i spelet och de vanliga små utbetalningarna bidrar till att hålla pengarna fyllda. Övergripande dom? Bookie of Odds höga volatilitet och stora kontantpriser gör det till ett av de mest spännande online kasinospel där ute. Lycklig lek och lycka till på Odds bokhandel.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Bookie of Odds

Title Bookie of Odds
Game Platform Microgaming
Free Spins Yes
Game Features Re-Spins
Lines 10
Reels 5
Rows 3
Technology HTML5
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau

Ghostbusters

Ghostbusters är ett av de senaste videoslot spelen från IGT. Spelet har ett tema kring den berömda filmen och har samma karaktärer, som Slimer, Ghostbusters-teamet

Game Slotmaskiner Gratis TV

Klicka här och spela gratis

Spin Sorceress

Spin Sorceress Online Slot

Play SSpin Sorceress Online Slot and enjoy the magic and beauty hidden within the reels

Läs mer

Dragon Ship

Dragon Ship

Är du intresserad av att besöka ett riktigt vikingaskepp och kasta loss från kajen så borde du verkligen spela Dragon Ship slot

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Age of Dragons

Age of Dragons

Gör plats för Kalamba Games och deras eldiga slot med titeln Age of Dragons eller vägen kommer att göras på det hårda sättet av eld-andande

Game Slotmaskiner Gratis Drake

Klicka här och spela gratis

Nordic Heroes

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Nordic Heroes från IGT och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis