SmultronSpel

Bon Bon Bonanza

Bon Bon Bonanza spelautomat består av ett rutnät på 9 x 9 med symboler som faller ned från ovan. För att vinna ett pris måste du matcha 3, 4 eller 5 lika symboler i en linje, lodrätt eller vågrätt, varsomhelst på matrisen. Om du matchar 4 symboler i en rad får du en dynamitsymbol. Om du matchar 5 symboler i en rad får du en bombsymbol.

Vinsttabell

Vinsttabellen nedanför visar hur mycket spelet ger för var och en av de olika godissymbolerna om de ställs på rad lodrätt eller vågrätt intill varandra och skapar rader eller kolumner med 3 eller fler av samma symbol. Att matcha 4 eller 5 ger samma utbetalning som att matcha 3 men dynamit eller bomber kommer också att delas ut. Det är möjligt att skapa upp till 6 individuella matchningar (och därmed vinster) per spel.

Dynamit

För att aktivera en dynamitsymbol måste du använda den tillsammans med två matchande symboler. När den aktiveras kommer den att spränga en hel rad och ge ett pris på x5 insatsen.

Bomb

För att aktivera en bombsymbol måste du använda den tillsammans med två matchande symboler. När den aktiveras kommer den att spränga skärmen och ge ett pris på x10 insatsen.

Hur man spelar

Ditt saldo, total insats och vinster visas alltid på skärmen.

Välj din insats

Du kan välja din insats genom att trycka på + och - knapparna.

Starta spelet
För att starta spelet, välj din insats och klicka på knappen Starta. Symbolerna visas på 9 x 9 matrisen. Vinster betalas ut automatiskt och ditt saldo uppdateras.

Funktionsspel

  • Feature Symbol: Funktionsspelet delas ut när du får x3 intilliggande You’re super-symboler intill varandra vågrätt i mitten av spelplanen. I funktionsspelet får du se en matris med 9 x 9 symboler, men denna gång tillåts du flytta symbolerna för att skapa vinster (om du inte vill göra detta, tryck bara på Autospel och vi hittar vinsterna åt dig). Vinsterna förs över till Total vinst-displayen. Varje vinst fyller på Megafunktionsmätaren och när denna är fylld delas Megafunktionen ut.
  • Megafunktionen: När man fyller Megafunktionsmätaren delas en av följande bonusspel ut:
  • Lyckohjulet: Snurra på hjulet för att vinna ett pris. Ditt pris visas som en multipel av insatsen.
  • Välj en vinst: Välj en av tre godispåsar för att visa ditt pris. Ditt pris visas i pengar och multipliceras inte med insatsen.
  • Piñata: Träffa och slå sönder Piñatan till den exploderar och ger dig ditt megapris. I denna bonus visas din vinst i pengar och multipliceras inte med insatsen.

Progressiv jackpott

Mega Symbol: Den progressiva jackpotten delas ut när du får x3 intilliggande jackpottsymboler intill varandra vågrätt i mitten av spelplanen. Den progressiva jackpottsumman visas överst på skärmen. Den progressiva jackpotten är endast tillgänglig i spel för riktiga pengar och fylls på som en andel av varje satsning när man spelar. När jackpotten vinns återställs den till sitt ursprungsvärde och börjar öka igen.

Spelregler

  • Utbetalningar sker i enlighet med vinsttabellen.
  • Vinst från andra matchande symbolkombinationer summeras.
  • Fel annullerar alla vinster och spel.
  • Maximal vinst i något av spelen är 250 000 GBP (exklusive progressiva jackpottvinster) eller i motsvarande valuta.

Spelarens avkastning: Spelets minsta teoretiska medelavkastning till spelaren (RTP) är 96,98%. RTP representerar en långsiktigt förväntad avkastning för spelet och har beräknats av ett oberoende provningsföretag.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Bon Bon Bonanza

Title Bon Bon Bonanza
Game Platform OpenBet
Technology HTML5
Graphics 6/10
Sound Effects 6/10
Entertainment 7/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet
The Odd Forest

The Odd Forest

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten The Odd Forest från Nyx och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Golden offer

Golden Offer

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Golden Offer från Red Tiger och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Guld

Klicka här och spela gratis

Norgesautomaten gratis spill Wonky Wabbits

Wonky Wabbits

Norgesautomaten gratis spill Wonky Wabbits har også bonusspill og moduser som garanterer store, umiddelbare gevinster

Läs mer

Stellar Jackpots with Dolphin Gold

Stellar Jackpot With Dolphin Gold

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Stellar Jackpot With Dolphin Gold från Nyx och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Guld

Klicka här och spela gratis

Adelia the Fortune Wielder

Adelia the Fortune Wielder

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Adelia the Fortune Wielder från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Guld

Klicka här och spela gratis