SmultronSpel
Beavis and Butthead

Beavis and Butthead

Beavis och Butt-Head följer verkligen en väldigt lik väg till Blueprints andra märkesautomater med avseende på hjulmekanik, potential och antal bonusrundor. Det är dock säkert tillräckligt med skillnad att göra detta till en värdig plats i sig själv. Trots allt är massor av Megaways slots Blueprint-produkter identiska på många sätt med ett par subtila skillnader och ändå är de nästan universellt berömda.

En annan plats i Blueprint Gaming och Big Time Gaming's MegaWays-serie är Genie Jackpots där en magisk lampa kan leverera mycket skatt. Det spelas med en 6-hjuls maskin där antalet sätt att vinna varierar men kan nå en enorm 15,625.

Beavis och Butthead är en Blueprint-powered online-slots med 20 betallinjer, och fler bonusar än vad du någonsin sett i en online-slots innan. 6 modifierare och 6 bonusspel finns tillgängliga, inklusive gratis spins, prislistor, multiplikatorer, staplade wilds, mysterysymboler och mer.

Mer än tillräckligt med potential här

Faktum är att jag skulle gå så långt som att säga att det finns betydligt fler skillnader på displayen här. Spelet stannar för showen och dess karaktärer, funktionerna är grundligt engagerande och det finns mer än tillräckligt med potential för att göra det väldigt underhållande.

Beavis och Butthead var en populär vuxentecknad film på 1990-talet. Skapad av Mike Judge, var showen om två konstiga tonåringar besatt av metallmusik, sex, våld och förstörelse. Utställningen var ganska kontroversiell för sin tid, och har tjänat en plats som en kultklassiker i tv-historia.

Utställningen är känd för sin skilda konststil, och Blueprint Gaming har fångat det perfekt. Slotsens estetik är exakt densamma som i den ursprungliga tv-servern, och alla som var fan av Beavis och Butthead är säker på att njuta av denna unika slots.

Grafiken går ett oklanderligt jobb att fånga kärnmaterialets kärna och det ser ut som den ursprungliga tecknet. Alla bonusfunktioner är baserade på scener och bitar från showen, vilket gör det till en engagerande upplevelse. För att inte tala om - det finns några fantastiska bonusar som erbjuds.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Beavis and Butthead

Title Beavis and Butthead
Game Platform Blueprint Gaming
Rows 3
Reels 5
Min / Max Bet 0.10 / 500.00
Lines 20
Game Features Multipliers
Free Spins Yes
Technology HTML5
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis TV Macau Spinna
The Rift

The Rift

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten The Rift från Thunderkick och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Crazy Veg

Crazy Veg

Crazy Veg ger oss en rolig och spännande online spelupplevelse som är full av överraskningar. Denna slot erbjuder så många bra bonusar

Game Slotmaskiner Gratis Macau Spinna

Klicka här och spela gratis

Pai Gow Poker

Pai Gow Poker

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska Pai Gow Poker från Play'n Go och som du kan spela gratis här

Game Bordsspel Gratis Videopoker Gratis

Klicka här och spela gratis

Bordsspel gratis Triple pocket Hold'em

Triple Pocket Hold'em

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska Triple Pocket Hold'em från Quickfire och som du kan spela gratis här

Game Bordsspel Gratis Videopoker Gratis

Klicka här och spela gratis

Dwarfs Gone Wild

Dwarfs Gone Wild

Dwarfs Gone Wild slot bygger på den klassiska sagen om snövit och de sju dvärgarna. Sagofigurer är populära teman för moderna spelautomater och Quickspin

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis