SmultronSpel
Bars and Bells

Bars and Bells

Bars and Bells är en av Amayas spelautomater, med ett klassiskt tema som används i en modern 5-hjuls titel och med designen som ligger mil framför de flesta titlarna med 3 rullar. Den del som är klassisk här är designinspirationen.

Och inget annat, med funktionerna, rullar och vinstlinjer som tillhör en modern slot. Men om du var fan av den klassiska genren hittar du dess frukter och andra klassiska symboler på rullarna i barer och klockor. Du kan spela gratis Sizzling Hot eller spela för riktiga pengar i något av våra Toppkasinon.

Det försöker också erbjuda mer i gengäld

Med 20 vinstlinjer som erbjuds inuti, klarar detta spel också att klämma in i massor av godsaker, vilket betyder funktioner och utbetalningar på upp till 125 000 dollar. Bland de funktioner som erbjuds kommer du att upptäcka de vilda symbolerna, de fria spinnen och sprickorna. Prova lycka till att landa några saftiga segrar i 20p Slot spelautomaten genom att landa tre symboler i rad på en aktiv vinstlinje.

Som jag har sagt är detta ingen klassiker om vi tar med de funktioner som erbjuds. Vilda symboler, scatters och bonusspel bidrar alla till det, något som de flesta klassiker inte kommer att göra. Spelet frågar mycket av dig, men det försöker också erbjuda mer i gengäld. Från de bästa utbetalningarna, till de extra funktioner som erbjuds. Och designen, har barer och klockor massor av saker att gå till den.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Bars and Bells

Title Bars and Bells
Game Platform SG Gaming
Free Spins Yes
3D No
Lines 20
Min / Max Bet 0.10 / 2.00
Reels 5
Graphics 7/10
Sound Effects 7/10
Entertainment 6/10
Game Library GameHub
Hot Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet Pengar
Giovannis Gems

Giovannis Gems

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Giovannis Gems från Betsoft och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Wild Turkey

Wild Turkey är ett videospel med 5 hjul, 3 rader och 20 insatslinjer med Free Spins, Wild-ersättningar och Stacked Wild-symboler i Free Spins

Game Spelmaskiner på nätet Macau

Klicka här och spela gratis

Clockwork Mice

Clockwork Mice

Var Clockwork Mice Slot av din fantasi? Det är ett mycket enkelt spel utan några svåra funktioner att utforska

Game Slotmaskiner Gratis Macau

Klicka här och spela gratis

Diamond Queen

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Diamond Queen från IGT och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Friends

Friends

En av de mest populära tv-serierna av alla tider, Friends, har just licensierats till WMS och de har gjort det till en komplex spelautomat

Game Jackpot Slotmaskiner Gratis Las Vegas TV

Klicka här och spela gratis